Kıbrıs’ta Deniz Seki hazırlıkları

ads ads ads ads
22/05/2017

ads
Kıbrıs’ta Deniz Seki hazırlıkları

Deniz Seki, “Bir hata yaptım, bedelini en ağır şekilde ödüyorum” demişti bir röportajında. Evet, bedelini belki de tek ödeyen isim oldu ünlüler camiasında. Sanatçı, aldığı hapis cezasını 5 Haziran’da bitirecek. Pazartesi sabah 09.00’da özgürlüğüne kavuşacak. Tahliye olduktan sonra nişanlısı Faruk Salman’la kısa bir tatile çıkacak. 10 Haziran gibi de basının karşısına geçecek.

Tek silahı şarkıları

“Ben sanatçıyım, tek silahım şarkılarım, tek tetiğim dilim ve yüreğim” diyen bir kadın Seki. Bizlerle yeniden buluşacak. İki hit parçayla bir single piyasaya çıkaracak. Şarkıcı, şu anda canlıları çalınan parçalar için hemen stüdyoya girecek. Hapishane günlerini, özgürlüğü ve sevgiyi anlatan iki single’la yaza damga vuracak. 

İlk konser 15 Temmuz’da

Single çalışması biter bitmez konser serüvenleri başlayacak. İlk konseri ise 15 Temmuz’da Kıbrıs’ta The Savoy Otel’de olacak. Daha sonra 2 Ağustos ve 2 Eylül’de yeniden Savoy’da sahne alacak. Seki, 27-28 Ekim’de de yine Kıbrıs’ta sevenleriyle buluşacak.

Hazırlıklar başladı

Sanatçı için Savoy Otel’de de hummalı bir çalışma var. Sevdiği yemeklerden tutun da; adım atacağı her yerde ona ‘özgürlüğü’ yaşatacak süprizler hazırlanıyor. Seki’nin konserini organize eden ekip, neredeyse otele kamp kurmuş durumda.

5 bin VIP misafir olacak

Konserlerde konuk seçiminde de hassas davranılıyor. Yaklaşık 5 bin VIP misafir, Seki’yi dinleyecek. Konser alanları yeniden düzenleniyor. Seki, “Yok edilişime izin vermeyin,

elimi bırakmayın” demişti. Yokolmadı. Olmadığını da hep birlikte göreceğiz. Nişanlısı Faruk Salman, yazdığı şiirin dizelerinde, “Sen yokken, ben yokum buralarda” demişti. Siz yokken; sevenleriniz hep bunu mırıldandı. Şimdiden özgürlüğe hoş geldiniz!

ULUSOY’UN ZENGİN SEVGİLİ TUTKUSU

Özge Ulusoy, Kıbrıs’ta yaptığı bir konuşmada; “Mankenler fakirlerle mi çıksın?” diye absürt bir söz kullandı. Özge, bu mantıkla tüm mankenleri de zan altında bırakıyor. Mankenlerin ‘zengin avcısı’ olduğunu bizlere anlatıyor. Biten ilişkisini de tartışmaya açıyor! “Paraya ihtiyacım yok” diyor ama zenginlerle sevgili olmayı öneriyor! Neden zenginlerle çıkmanın önemli olduğunu öğrencilere anlatıyorsun? Üniversite öğrencilerinin karşına çıkıp, onlara ‘örnek olacak’ sözler söylemen gerekirken, saçmalıyorsun. Lefke Avrupa Üniversitesi’nin de niçin Özge Ulusoy’u öğrencilerle buluşturduğunu da anlamadım. ‘Zenginlerle çıkmanın önemli olduğunu’ anlatan bir manken, öğrencilere ne kadar yararlı oldu, merak ediyorum!

“BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumu Başkanı Enver Yücel bir konuşmasında; “Hangi rengi, hangi renkten üstün görebiliriz? Biz birlikte Türkiye’yiz” dedi. Bu sözünü çok önemsedim. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki; birlikteliğe ve kenetlenmeye çok ihtiyacımız var. Enver Bey de, bir anlamda bunun vurgusunu yapıyor. 

Sefa Karahasan - Milliyet

22/05/2017 15:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Deniz Seki
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.