Kıbrıs'ta Sıcak Bir Gün Daha!

ads ads ads ads
04/08/2015

ads
Kıbrıs'ta Sıcak Bir Gün Daha!

Güneş Kıbrıs'ı bugün yine kavuracak. Güney Kıbrıs'ta sıcaklığın 41 Dereceye kadar çıkması beklenirken, Kuzey'de ise en yüksek sıcaklık 43 derece olarak öngörülüyor. Meteoroloji Dairesi, orman yangın olasılığının çok yüksek olduğu ve vatandaşların gerekli tedbirler alınmadan özellikle 11:00- 16:00 saatlari arasında 10 dakikadan fazla güneş altında kalınmaması gerektiği uyarısı yapıldı. 

Ülkemiz en sıcak günlerini yaşıyor. Sıcak hava bugün de sürecek. Meteoroloji Dairesi, bugün termometrelerde ölçülecek en yüksek hava sıcaklığının 43 derece santigrat olacağı tahmininde bulundu.

Nem ile birleşince hissedilen sıcaklığın 50 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak hava birkaç gün daha devam edecek.

Meteoroloji Dairesi Raif İlker Buran dün BRT’ye yaptığı açıklamada hava sıcaklığının birkaç gün daha 41-43 derece dolaylarında seyredeceğini, ardından da 38-40 derece dolaylarında olacağını belirtmişti.

Meteoroloji Dairesi Müdürü Buran, sahillerde ise hava sıcaklığının 34-36 derece dolaylarında seyredeceğini de kaydetmişti. Havanın genellikle açık az bulutlu olacağını ifade eden Buran, rüzgarın da güney ve batı yönerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceğini ifade etmişti.

04/08/2015 10:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kıbrıs, sıcak, haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.