Kim Kardashian'dan kardeşine taşıyıcı annelik teklifi

ads ads ads ads
29/05/2017

ads
Kim Kardashian'dan kardeşine taşıyıcı annelik teklifi

Üçüncü çocuğunu dünyaya getirmek isteyen ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, katıldığı bir TV programında kardeşi Khloe Kardashian’a taşıyıcı annelik için yalvardığını açıkladı.

ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, katıldığı “Watch What Happens Live TV” programında, hayattaki en büyük isteğinin üçüncü kez anne olmak olduğunu söyledi.

  • North adında bir kızı ve Saint adında bir oğlu bulunan 36 yaşındaki yıldız, üçüncü çocuğa hamile kalmasının sağlığı açısından sakıncalı olabileceğini belirterek, kardeşi Khloe Kardashian’a taşıyıcı anne olması için yalvardığını açıkladı.

  • Çocuğunu doğal yoldan dünyaya getirmesinin sağlığı için iyi olmadığını söyleyen Kardashian, 32 yaşındaki kardeşinden isteğine nasıl yanıt aldığını ise açıklamadı.

  • Reality şov programı Keeping Up With The Kardashians’ta bir çocuk sahibi daha olmayı amaçladığını söyleyen ünlü yıldız, doktorların kendisine yeni bir hamileliğin güvenli olmayacağını söylemesine rağmen hamile kalmayı deneyeceğini söylemişti.

  • 2013 yılında ilk çocuğu North’u dünyaya getiren Kardashian, rap şarkıcısı Kanye West ile 2014’te evlendi. Çiftin ikinci çocukları Saint de bir yıl önce dünyaya geldi.

29/05/2017 18:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kim Kardashian, taşıyıcı anne
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.