Kimse ona inanmayınca bunu yaptı

ads ads ads ads
01/10/2015

ads
Kimse ona inanmayınca bunu yaptı

Simone Andersen uzun yıllar boyunca kilo problemi yaşadı. Diyet, spor yapıyor ama başarılı olamıyordu. Bir gün hayatını tamamen değiştirmeye karar verdi ve onun için 1 yıl 2 hafta sürecek değişim başladı. 169 kilo olan Andersen, 88 kilo vererek 81 kiloya düşmeyi başardı. 

81 kiloya inen ve kaslı bir vücuda kavuşan genç kadın zayıflama serüvenini adım adım sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Ancak fenomen haline gelen Anderson'a üzücü yorumlar da geliyordu.

Takipçileri Anderson'un fotoğraftaki ile aynı kişi olduğuna inanmıyordu. Bunun üzerine Anderson, herkesi şaşırttı ve sarkmış, kırışmış vücudunun fotoğrafını paylaştı. Karnı, memeleri tamamen sarkmış ve buruşmuş olarak görüldüğü fotoğraflarının ardından kötü yorumlara maruz kaldı.

ESTETİK OPERASYON İLE SARKMALARDAN KURTULDU

Bu yorumlar üzerine açıklama yapan genç kadın, "Evet vücudumda çatlaklar ve sarkmalar var. Ama her fotorafımda bunu gösterme ihtiyacı hissetmiyorum." Simone Anderson geçtiğimiz günlerde bıçak altına yatarak tüm çatlaklarından ve sarkmalarından kurtuldu. Vücudundaki fazla deriyi aldıran Anderson artık hem ince hem de fit bir görünüme sahip. 

01/10/2015 13:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: estetik ameliyat, kilo, kilo verme hikayeleri, şişmanlık
MANŞETLER

HK SAĞLIK

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.