Kırmızı renkli, özel iPhone 7 ve iPhone 7 Plus serisi tanıtıldı

ads ads ads ads
21/03/2017

ads
Kırmızı renkli, özel iPhone 7 ve iPhone 7 Plus serisi tanıtıldı

Bir süredir Apple‘ın yeni nesil iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı (PRODUCT)RED serisine dahil edeceği konuşuluyordu. Apple’ın bugün çevrim içi mağazasını kısa süreli kapamasının ardından kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus göründü.

Apple’ın kullanıcıların AIDS ile mücadele için Global Fund’a katkıda bulunmasını sağlayan (PRODUCT)RED serisine iPhone’un yeni nesil modelleri de dahil oldu. Global Fund’ın dünya genelindeki en büyük bağışçısı olduğu belirtilen Apple’ın bugüne kadar yaptığı 130 milyon dolarlık katkı, kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile artacak gibi görünüyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition olarak isimlendirilen cihazlar, koyu kırmızı gövdeleriyle hiç olmadığı kadar etkileyici görünüyor. Sadece 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı dahili hafızayla gelecek olan (PRODUCT)RED Special Edition modellerinin başlangıç fiyatı ise 4.299 TLolarak duyuruldu. Her iki modelin de kırmızı sürümü 24 Mart’tan itibaren satışa sunulacak. Ancak kırmızı iPhone’lar Türkiye’ye nisan ayından itibaren gelecek.

21/03/2017 16:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kırmızı, iphone, iPhone 7 Plus
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.