KKTC A Milli Futbol Takımı Londra'da

ads ads ads ads
21/05/2017

ads
KKTC A Milli Futbol Takımı Londra'da

KKTC A Milli Futbol Takımı ile Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karması bugün saat 19.00’da Tottenham’daki New River Sports Center Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Maçı şu anda Londra’da öğretmenlik görevi yapan KTFF hakemlerinden Osman Özpaşa yönetecek

Londra’ya önceki gün giden milli takım ilk günü dinlenerek geçirdi ve dün sabah da Tottenham’da maçın oynanacağı statta antrenman yaptı. Milli takım kafilesi daha sonra ise İngiltere’nin en meşhur statlarından olan Wembley Stadı’na giderek Millwall-Bradford play-off final maçını izlediler

Atilla TOPALOĞLU – (KTSYD-LONDRA)

KKTC A Milli Futbol Takımı, Haziran ayında ülkemizde gerçekleşecek CONIFA Euro 2017 hazırlıkları kapsamında Londra’da özel bir maça çıkacak.

Önceki gün Londra’ya giden milli takım ilk günü dinlenerek geçirirken, dün sabah Tottenham’da maçın oynanacağı New River Sports Center Stadı’nda antrenman yaptı.

Milli takım kafilesi daha sonra ise İngiltere’nin en meşhur statlarından olan Wembley Stadı’na giderek Millwall-Bradford play-off final maçını izlediler.

Milli Takım Teknik Direktörü Fırat Canova, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) ile bugün gerçekleşecek karşılaşmayla ilgili olarak otelde bir toplantı gerçekleştirerek günü tamamladı.

Milli takım kampında normal sezonda ligde farklı takımlarda biri birleriyle rakip olan futbolcuların otelde ve antrenmanda neşeli oldukları ve arkadaşlık ortamlarının iyi olduğu dikkatlerden kaçmadı.

KKTC A Milli Takım kafilesini Londra’daki iki günde Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu yetkilileri de yalnız bırakmadı.

Fırat Canova, Bülent Aytaç ve Mahmut Yaman nezaretinde çalışan milli takım kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Hasan Piro, Türkkan Delideniz, Serhan Önet, Salih Say, Çağrı Kıral, Hüseyin Sadıklar, Ali Özbahar, Mehmet Erol, Hüseyin Adal, Fırat Ersalan, İbrahim Çıdamlı, Kenan Oshan, Uğur Naci Gök, Tansel Ekingen, Halil Turan, Mustafa Yaşınses, Kasım Tağman, Ertaç Taşkıran

21/05/2017 14:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kktc, milli futbol
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.