KKTC Turizmi İçin Londra'da Kampanya Başlatılıyor

KıbrısTürk Ticaret Odası ile İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası KKTC'nin İngiltere'de tanıtım ve pazarlanması ile direk charter uçuşları için Nisan ayında kampanya başlatılmasına karar verdi...

ads ads ads ads
24/03/2018

ads
KKTC Turizmi İçin Londra'da Kampanya Başlatılıyor

Kıbrıs  Türk Ticaret Odası (KTTO) ile İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası ( KTTO) arasında imzaladıkları protokold sonrasında yapılan ilk toplantıda KKTC’nin İngiltere’de tanıtım ve pazarlanması ile direk charter uçuşları için Nisan ayında kampanya başlatılmasına karar verildi... 

KTTO’dabirarayagelen KTTO Başkanı Turgay Denizve, İngiltere KTTO Başkanı Dr. Muhammet Yaşarata ortak protokolu imzalayarak işbirliğinin iş hacmini yükselteceği ve sinerji yaratacağını söylediler. 

KTTO BaşkanYardımcısı Mehmet Eziç, İngiltere KKTO BaşkanYardımcısı Ahmet Dourmoush'un da hazırbulunduğu imza töreni sonrasında iki oda yöneticileri ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.

İLK TOPLANTIDA İLK KARARLAR

İlk toplantıda; iki odanın Nisan'da Londra'da bir araya gelerek KKTC'ye direk‘ charter’ uçuşlarıi için imza kampanyasının başlatılması, derneklerin çatı örgütü İngiltere Türk Dernekleri Konseyi ile işbirliği anlaşmasıyapılması, KKTC'den İngiltere'ye direct icaretinaraştırılmasıve KKTC hükümetiyleyakınçalışarakİngiltere'dekilobifaaliyetlerininhızlandırılmasıgibikararlaralındı...

"KUZEY KIBRIS’IN TANITIMI ÖNEMLİ"

Protokol imza töreninde konuşan KTTO BaşkanıTurgayDeniz, "Kazan-kazan" prensibiyleişyaptıklarınıbelirterekbuprotokolünülkeekonomisiveişdünyasıaçısındanbüyükkazanımolduğunusöyledi. 

İngiltere KTTO Başkanı Dr.MuhammetYaşarata da, İngiltere’dekitoplumüyesiişinsanlarının KKTC ilegüçlübağlarıolduğuveekonomisininingelişmesine de duyarlıolduklarınısöyledi. 

BaşkanYaşarata, İngiltere KTTO olaraklobifaaliyetleri de yaptıklarınıvurgulayarak, "Bu çalışmalarımıztoplumungücünü de yansıtmaktadır. Toplum o kadarbirilerledikisiyasibirgüçolmayolundadır. ToplumunekonomikgücünüKKTO'ya da taşımakiçinçalışmalaryapacağız" dedi" dedi. 

İngiltere’deKKTC'nintanıtımvepazarlamacalışmalarınınçokeksikolduğunuanlatanBaşkanYaşarata, "KKTC’yiİngiltere’detanıtmakgerekir. Bu konudaKKTC’dekisiyasileregörevdüşmektedir" diyedevametti.

24/03/2018 16:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: KıbrısTürk Ticaret Odası, İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası, KKTC, Turizmi, Londra, Kampanya
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.