KKTCELL, down sendromlu öğrencilerin sesi oldu

ads ads ads ads
23/03/2017

ads
KKTCELL, down sendromlu öğrencilerin sesi oldu

Gazimağusa’da Kuzey Kıbrıs Turkcell’in en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olarak öne çıkan Cafe Down, “21 Mart Down Sendromu Günü”nde çok anlamlı bir çekime sahne oldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu özel günde, Cafe Down’u ziyaret ederek, engelli çocuklarımızla birlikte önemli bir farkındalık klibine imza attı.

İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Cafe Down’un işletmeciliğini üstlenen, aynı zamanda, tahta oymacılığı üretimi ile dikkat çeken öğrenciler “Bizi fark edin, hayallerimize ortak olun” mesajı verdi.

“Çocuklarımız ve gençlerimiz, kendilerine destek verdiğiniz ve güvendiğiniz zaman ne kadar başarılı sonuçlar ortaya çıkardıklarını hepimize bir kez daha gösterdi” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri, farkındalık amacıyla çekilen video klibin, 2 günde 18 binin üzerinde kişi tarafından izlendiğini açıkladı.

21 Mart Down Sendromu Günü için Kuzey Kıbrıs Turkcell’in farkındalık amacıyla hazırladığı klip sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Down sendromlu öğrenciler, gerçekleştirilen çekimlerde, duygu ve düşüncelerini anlattı, hayallerini dile getirdi.

23/03/2017 15:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: down sendromu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.