kktcell.com yenilendi

ads ads ads ads
23/01/2014

ads
kktcell.com  yenilendi

Kuzey Kıbrıs’ın en çok ziyaret edilen web siteleri arasında yer alan kktcell.com, müşteri ihtiyaç ve taleplerine odaklanan, basit, şeffaf ve mobil cihazlara uyumlu tasarım anlayışıyla yeniden tasarlandı.

Teknolojiyi hiç bilmeyen ya da öğrenme aşamasında olan kişiler için yol gösterici niteliğindeki “Uygulama Dünyasını Keşfedin” bölümü de www.kktcell.com’da yer alıyor





Kuzey Kıbrıs’ın lider iletişim ve teknoloji şirketi Kuzey Kıbrıs Turkcell, dijital kanalları arasında en önemli yere sahip olan web sitesinin içerik ve tasarımını baştan sona yeniledi.



Kullanıcı deneyimi odaklı yaklaşımla daha sade ve kolay bir ara yüze sahip olarak tasarlanan kktcell.com, Kuzey Kıbrıs Turkcell’ lilerin hayatını daha da kolaylaştıracak birçok özellikle zenginleşti.



Ziyaretçilerinin yüzde 15’ini mobil internet kullanıcılarının oluşturduğu kktcell.com yeni yapısıyla bilgisayar, tablet ya da akıllı telefonlardan ziyaret edildiğinde tamamen aynı deneyimin yaşanmasını sağlıyor.



Ortak çalışma

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, web sayfasının yeniden tasarlanması sürecinde en üst düzeyde katılımcılığın sağlanması için odak gruplarının oluşturulduğu belirtildi, “Hem uzmanların hem de dış müşterilerin ayrı ayrı fikirleri alındı, şirket içi çalışanlar ile görüşüldü. Kuzey Kıbrıs Turkcell profesyonellerinin yanı sıra müşteri deneyimleri de değerlendirilerek, tasarım baştan sona yenilendi” görüşüne yer verildi.



Web alanındaki tüm sayfaların müşterilerin kullanım alışkanlıkları da dikkate alınarak yenilendiğini işaret eden açıklamada, “Özellikle internet kullanımının tablet ya da mobil cihazlardan olduğu gerçeğinden hareketle, web sitemizin bu cihazlara uyumlu hale getirilmesine özen gösterildi” dendi.

‘Keşfet’

Kuzey Kıbrıs Turkcell teknolojideki yenilikler ve ayrıcalıklar için yarattığı “Keşfet” dünyasını web sayfasına da taşıdı. Sayfada yer alan “Keşfet” butonu altında “Uygulama Dünyasını Keşfedin” içerisinde yol gösterici niteliğinde bilgilere yer verilirken, “en popüler uygulamalar”, “yeni başlayanlar için” Facebook, Instagram, Twitter gibi uygulamalar da bulunuyor. Ayrıca Kıbrıs’ta hayatı kolaylaştıran “Kıbrıs’a özel uygulamalar” da yine burada mevcut. Özellikle akıllı telefonlar için uygulama dünyasının adım adım anlatıldığı yenilenen web sayfasında, bu alanda hiçbir bilgisi olmayanların dahi akıllı telefonları kullanabilmesi hedeflendi.

Hattınızla ilgili her şey “Online İşlemler”de



Müşterilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yeniden yapılandırılan web sitesini kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell’ liler hatları ile ilgili tüm işlemleri yapabilecek, geçmiş faturaları ve güncel kullanımlarını görebilecek, Limit yükseltebilecek ve kredi kartı fatura ödemesi yapabilecek.



 

23/01/2014 15:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kktcell.com, kktcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.