Kktcell’iler Sınırsız Facebook’la tanıştı!

ads ads ads ads
15/12/2013
HK

ads
Kktcell’iler Sınırsız Facebook’la tanıştı!

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler “ne ödeyeceğim?” diye düşünmeden yalnızca 5 TL karşılığında rahat rahat Facebook’a girebilecek

Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerine dünyanın en yaygın sosyal internet sitesi Facebook’ta sınırsız paylaşım imkanı sağlıyor; mobil internet kullanıcısı müşterilerinin sosyal paylaşıma yönelik taleplerine yeni bir paketle karşılık veriyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler artık Sınırsız Facebook paketi ile dilediğince Facebook‘ta gezebilecek, durumlarını güncelleyerek,mesaj gönderebilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, müşterilerinin en önemli sosyal paylaşım alanına sınırsız bir özgürlük kazandırıldığına dikkat çekilerek, “Facebook’taki video ve fotoğraflarınızı dilediğince görüntüleyebilecek müşterilerimiz aynı zamanda sınırsız Facebook’u paket kapsamında kullanabilecek” dendi.

FACE yaz 1111’e mesaj gönder

Paket kapsamında Facebook’a dilediğince video ve fotoğraf yükleyerek paylaşabilecek Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, FACE yazıp 1111 e mesaj göndererek bu avantaja sahip olacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell kalitesiyle 3G hızında Facebook’a erişim hakkı sunan pakete sahip olmak için belirli bir tarifeye üye olmak gerekmiyor. Paket bedelinin 5TL olduğu belirtilen açıklamada, faturalı ya da faturasız tüm kullanıcılara uygulamanın açık olduğu bilgisi de verildi. Faturasız kullanıcılar 80 kontör karşılığı pakete sahip olabilecek.Sınırsız Facebook paketi sadece Facebook sayfası dahilindeki kullanımları kapsamaktadır.Facebook sayfası dışındaki bağlantılar üzerinden yapılacak kullanımlar sınırsız Facebook paketi kapsamında değildir.

“Turkcell’liler bizim için özel”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı’nın konuyla ilgili açıklamasında, müşterilerinin yaşamlarına avantaj ve eğlence katmanın kendileri için önemli olduğunu belirtti, “Çünkü Turkcell’liler bizim için çok özeldir” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlkan Bülbülşunları söyledi:

“Ülkemizde çok önemli bir Facebook kullanım oranı ve yaygınlığı vardır. Artık tüm dünyada milyonlarca insan Facebook’a mobil cihazlar üzerinden erişiyor. Bu nedenle müşterilerimize kota kaygısı olmadan sınırsız Facebook keyfi yaşatmak istedik. Cep telefonlarından Faceboook’a erişmek, sosyal çevrelerini online ortamda takip etmek isteyen müşterilerimiz, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in3G farkıyla ve sadece 5 TL’ye bu özgürlüğü yaşayacak.”

 

15/12/2013 19:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: facebook, turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.