KKTCELL'in 15’inci yıl kampanyasına yoğun ilgi

ads ads ads ads
12/08/2014

ads
KKTCELL'in 15’inci yıl kampanyasına yoğun ilgi

“İşle aşkı birbirine karıştırdık” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell, 15’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği ‘SURPRIZ’ kampanyasına gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 15’inci yılı özelinde tüm müşterilerine sunduğu kampanyanın, ilk günden itibaren yoğun ilgi gördüğü, binlerce katılım olduğu açıklandı.

Tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin faydalanabileceği ve 14 Ağustos’a kadar devam eden kampanyada, SURPRIZ yazarak 1515’e SMS gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerine sürpriz hediyeler sunulacağı belirtildi.

14 Ağustos’a kadar talepler alınıyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, “Kampanya kapsamında 4-14 Ağustos tarihleri arasında SURPRIZ yazıp 1515’e SMS gönderen müşterilerimizin talepleri alınarak, 15-31 Ağustos tarihleri arasında hatlarına sürpriz hediyeleri yüklenecektir” denildi.

İlk günden itibaren kampanyaya gösterilen yoğun ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri, şu görüşleri paylaştı:

“15 yılda dünyanın en ileri teknolojilerini ülkemize taşımak; kaliteli ve kesintisiz iletişimden hiçbir koşulda taviz vermemek ve teknoloji tutkunu insanımıza en çağdaş çözümleri üretmek yönündeki çabamız halkımızın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılığını bulmuştur. Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne 250 Milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptık. Bu yatırımlarımız sürecektir. Teknolojinin yanı sıra sosyal sorumluluk çabalarımız daha da artacaktır. Bundan sonra da CarettaCaretta yavrularını hep birlikte denize bırakacak, Beşparmaklar’a yeni fidanlar dikecek, ülke kültürümüzü yaşatacak, trafik parkımızda yeni kuşakları eğitecek, hayatı paylaşmaya devam edeceğiz.”

 

12/08/2014 17:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.