KKTC'nin en çok satan çocuk dergisi: Meraklı Sınıf

ads ads ads ads
29/09/2015

ads
KKTC'nin en çok satan çocuk dergisi: Meraklı Sınıf

1 Ekim 2011 tarihinde yayın hayatına başlayan KKTC’nin Çocuk Dergisi Meraklı Sınıf, ülkemizin gelmiş geçmiş en çok satan çocuk dergisi unvanına sahip.

6 yıldan fazla bir süredir her yıl 8 sayı baskı yapan Meraklı Sınıf Çocuk dergisi yeni nesillerin yetişmesine büyük katkıda bulunmak adına kar gütmeden çocuklara okumayı teşvik amaçlı her ay hediyeli ve bakanlık onaylı eğitime katkı koyuyor. Yayına başladığı tarihten günümüze kadar milli ve manevi değerlerimize önem veren, çocuklarımızı ve gençlerimizi kendi öz kültürünü, tarihini, medeniyetini, vatanını, milletini seven ve onlara layık olmaya çalışan nesiller olarak yetiştirmeye çalışan ve bir yayındır. Meraklı Sınıf Dergisi’nin minik okurları, anne-babasına, öğretmenine, çevresine saygılı, başarılı, yardımsever, idealist, sevgi dolu, kendisine, ailesine, vatanına, milletine ve insanlığa hayırlı olmak için gayret etmeyi öğrenmektedir.

Derginin Yayın Sorumlusu ve Editörü, Bakiye Lord:

Anne babalara seslenerek “Çocuğunuza vereceğiniz en güzel hediye, bir dergi aboneliği olsun. Biz kendi çocuğumuz için bir dergi hazırladık. Bu dergiyi binlerce basarak diğer çocukların da okumasını sağladık” diyerek, bütün çocukları kendi çocukları gibi gördüğünü, eğitim için savaşa devam edeceğini ve onlara sevgiyle, şefkatle her zaman sarılacağını belirtti. 

29/09/2015 09:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: bakiye lord, çocuk dergisi, meraklı sınıf
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.