KKTC'nin Gururu Oldular

ads ads ads ads
26/11/2016

ads
KKTC'nin Gururu Oldular

2016 Yılı ‘British Travel Awards’ (Britanya Seyahat Ödülleri) sahiplerini buldu. Ödül alanlar arasında KKTC’ye yolcu taşıyan Cyprus Paradise ve Cyprus Premier de vardı

24 yıldır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne İngiltere’den en fazla turisti taşıyan Cyprus Paradise ve Cyprus Premier ödül gecesine damga vurdu. Cyprus Paradise ve Cyprus Premier , ‘Doğu ve Güneydoğu Avrupa’ya Seyahat Düzenleyen En İyi Tatil Şirketi’ ödülünü üçüncü kez kazandı.

 

İngiltere’nin en büyük ödüllendirme programı olan “Britanya Seyahat Ödülleri” sahiplerini bulurken, KKTC’den Cyprus Paradise ve Cyprus Premier de aldığı ödüllerle geceye damgasını vurdu.

En iyi tur operatörü, seyahat acenteleri, hava yolları ve kiralık araba şirketlerini ödüllendirmek için gerçekleştirilen gecede Birleşik Krallık genelinde Tüketiciler ve Seyahat profesyonelleri tarafından, Başarı ve Üstünlüğün simgesi olarak verilen ‘British Travel Awards’ ödülü, Tatil ve Seyahat Sektörlerinin ‘OSCAR’ı olarak da biliniyor.

En iyi tatil şirketleri, Cruise Şirketleri, Otel Grupları, Kiralık Araba Şirketleri gibi kategorilerde aralarında dev kuruluşların da bulunduğu yarışma geleneksel olarak her yıl İngiltere’nin Merkezi Londra’da yapılıyor.


Bu Yıl Battersea Park’daki Evolution Centre'de bin kişinin katılımı ile gerçekleşen gecede Kuoni, Thomascook, Thomson, Emirates, P&O ve Brittany Ferries gibi şirketler de ödül alanlar arasında yer alırken, 24 yıldır Kuzey Kıbrıs Türk

Cumhuriyeti’ne İngiltere’den en fazla turisti taşıyan Cyprus Paradise ve Cyprus Premier , ‘Doğu ve Güneydoğu Avrupa’ya Seyahat Düzenleyen En İyi Tatil Şirketi’ ödülüne 3’üncü kez layık görüldü.

Adamıza her yıl 20 bin civarında turist taşıyan Cyprus Paradise ve Cyprus Premier, gecede tüm diğer şirketlerin ilgisini de çekti.

Cyprus Paradise ve Cyprus Premier çalışanlarının da hazır bulunduğu gecede, Direktörler Dimağ Çağıner ve Dr. Muhammet Yaşarata’nın oldukça gururlu olduğu gözlemlendi.



Çağıner: Daha çok çalışacağız


DMG Yönetim Kurulu Başkanı ve Cyprus Paradise ve Cyprus Premier Direktörü, Dimağ Çağıner konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu ödülü 2013 yılından beri kazanmaktan çok büyük bir gurur duyuyoruz. Her yıl büyük bir emekle çalışarak ülkemizi İngiltere’de bu başarıya taşımak bizim için çok büyük sevinç kaynağıdır.

Gelecek yıl da bu ödülü kazanmak için var gücümüzü ortaya koyacağız. DMG Grubu olarak yalnız İngiltere’den değil, diğer Avrupa ülkelerinden ve Türkiye’mizden de ülkemize turist getiriyoruz. Gelecek yıllar içerisinde Cyprus Paradise’ı diğer Avrupa ülkelerinden daha çok turist taşıyor hale getireceğiz. Turizm Adamızda bir yaşam şekli olmalı ve ülke ekonomisinin can damarı olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır.”

Yaşarata: Ulusal politikamız turizm üzerine olmalıdır

Dr. Muhammet Yaşarata ise şu görüşlerini paylaştı: “Bu başarı, yıllardır DMG Grubu, Cyprus Premier ve Cyprus Paradise ailesinin müşterilerine vermiş olduğu kaliteli hizmetin ve ilginin bir ürünüdür. Kuzey Kıbrıs’a taşıdığımız tüm müşterilerimiz bizlere oylarını vererek bu ödülü kazandırdılar. Bu Ödül, gerek İngiltere’de, gerekse Kuzey Kıbrıs’ta çalışan DMG Grubu, Cyprus Premier ve Cyprus Paradise ailesinin KKTC’ye taşıdığı turistlere, göstermiş olduğu özverili ve başarılı hizmetlerin bir sonucudur. Bu ödülü kazanmamızda emeği geçen tüm kesimlere çok müteşekkiriz. İlerleyen yıllarda da yine böyle başarılara imza atmak ve ödülleri kazanmak için tüm varımızı ortaya koyup çalışacağız. Ülkemizde Ulusal Ekonomi Politikası TURİZM olmalıdır.” 

26/11/2016 13:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: DMG Grubu, Cyprus Premier, Cyprus Paradise, dimağ çağıner, muhammet yaşarata
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.