“Klasik Otomobil Festivali” bugün başladı

KTKOD geleneksel “Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi”, bu yıl Yakın Doğu Üniversitesi katkılarıyla yapılan Klasik Otomobil Rallisi ile birleştirilerek, “Klasik Otomobil Festivali” adı altında yapılıyor.

ads ads ads ads
20/05/2017

ads
“Klasik Otomobil Festivali” bugün başladı

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin (KTKOD) geleneksel “Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi”, bu yıl Yakın Doğu Üniversitesi katkılarıyla yapılan Klasik Otomobil Rallisi ile birleştirilerek, “Klasik Otomobil Festivali” adı altında yapılıyor.

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, festival çerçevesinde düzenlenen sergi bugün saat 09.00’da açıldı. Sergi, saat 14.00’e kadar ziyarete açık olacak.

Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi süresince çeşitli etkinlikler de yer alacak. Sergi boyunca tavla turnuvası da gerçekleştirilecek. “En Güzel Klasik ” seçiminin yapılacağı ve en çok oy alan ilk üç klasiğe çeşitli ödüller verilecek.

YDÜ 28. KLASİK OTOMOBİL RALLİSİ YARIN START ALACAK

YDÜ 28. Klasik Otomobil Rallisi, yarın saat 10.00’da başlayacak. Lefkoşa Dereboyu’ndaki Yakın Doğu Bankası önünden start alacak ralli, Batı bölgesindeki parkurun ardından Yakındoğu Üniversite kampusu içerisindeki YDÜ Araba Müzesi’nde tamamlanacak

Sonuçlar, pazartesi saat 19.30’da, YDÜ Araba Müzesi’nde açıklanacak. Ödül töreni ise saat 20.00’da yapılacak.

20/05/2017 10:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: otomobil, klasik Otomobil, Festival, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.