Klimaların Servis Hizmetinin Önemi

ads ads ads ads
24/02/2018

ads
Klimaların Servis Hizmetinin Önemi

Serinlemek için kullandığımız klimaların performansı, kapasitesi, özellikleri ve markası kadar önemli olan bir diğer konu kesinlikle o klima markasının servis hizmetinin kalitesidir. Eğer servis hizmetinde başarılı olamamış bir marka satın almışsanız ne yazık ki çok geçmeden klimanız dilediğiniz performansı sizlere veremeyecek ve sizleri memnuniyetsiz bir şekilde yeni bir klima almak zorunda kalacaksınız. Bu durumu yaşamamanız için çok önceden kapsamlı bir araştırma yapmalı ve teknik servis konusunda yetenekli ve uzman ekipleri bulunan markaları tercih etmelisiniz. Bu konuda iklimsa kendisini piyasada kanıtlamıştır. İklimsa teknik servis konusunda hem hızlı hem de kaliteli işlerle klimanızın ömrünün uzamasına ve bakımlarının tam yapılmasına yeterli önemi vermektedir.

Teknik servis konusunda yeterlilik sahibi olmayan markalarda daha kurulumunda başlar problemler yaşamanız. Eğer dış ve iç faktörleri hesaplamayan, mekânın durumunu iyi gözlemleyemeyen, dış ünitenin bulunması gereken yeri iyi ayarlayamayan teknik servisçi daha başta yapacağı hatalar yüzünden klimanızın performansında aksaklıklara sebebiyet verecek ve daha fazla enerji harcanmasına ve bununla birlikte sizin memnuniyetsizliğinize sebebiyet verecektir. Bununla birlikte montaj konusunda da yetersiz olan bu teknik ekip baştan savma işiyle sizden kurtulmak için el çabukluğu yapacak ve kurulumu tamamladıktan sonra kaçarcasına sizden uzaklaşacaklardır. Size ne herhangi bir bilgi ne de bakım ve onarım için gereklilikleri sizlere vereceklerdir. Bu nedenle seçeceğiniz markanın teknik servisinin kaliteli ve güvenilir olmasına büyük bir önem vermek zorundasınız daha sonra büyük problemlerle karşılaşmak istemiyorsanız eğer.

Bununla birlikte sürekli olmasa da belirli aralıklarla bakım ve onarımı gereken klimaların bakım ve onarımı için çağıracağınız teknik servis ya vaktinde gelmeyecek ya da sizlere yeterli hizmeti veremeyecektir. Bunun doğuracağı sonuçlar hem sizin hem de klimanızın sağlığını kötü bir şekilde etkileyecektir. Bakımı yapılmayan klimalar aynı zamanda normalinden iki kat daha fazla enerji harcamasına rağmen çok daha düşük bir performans sergilemektedir. Duvar tipi klimaların bakım ve onarımlarının aksaması ve ya yapılmaması klimanın ömrünü kısalttığı gibi kötü kokulara sebebiyet verebilir ve sizin sağlığınıza etki edebilir.

24/02/2018 10:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: klima servis
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.