Kolombiya’daki uçak kazasında şoke eden gerçek!

ads ads ads ads
02/12/2016

ads
Kolombiya’daki uçak kazasında  şoke eden gerçek!

Kolombiya’daki uçak kazasında ölen pilotla ilgili şoke eden gerçek!

Brezilya futbol takımı Chapecoense’yi final maçına götüren uçağın ikinci pilotluğunu yapan, Kolombiya’nın ünlü mankenlerinden Sisy Arias’ın kaza öncesi çekilen görüntüleri sevenlerini yasa boğdu. Bu arada Arias'ın, ilk kez bir yolcu uçağında ikinci pilotluk yaptığı ortaya çıktı.

rezilya Serie A ligi ekiplerinden Chapecoense'yi, Kolombiya'daki Güney Amerika kupası finaline götürürken düşen uçakta 71 kişi hayatını kaybetmişti. Ölenlerin arasında, Kolombiya seferiyle ilk uçuşunu gerçekleştiren 29 yaşındaki ikinci pilot Sisy Arias da vardı. Aynı zamanda modellik yapan genç pilotun zamansız ölümü ailesini ve sevenlerini kahretti.

Arias’ın trajik kaza gerçekleşmeden önce, uçağın kokpitinde çekilmiş röportaj görüntüleri yayınlandı. Pilotluk mesleğinin yanı sıra Kolombiya’nın tanınan modellerden biri de olan Arias; Brezilya futbol takımı Chapecoense’yi final maçına taşıyan uçağın pilotu olduğu için gurur duyduğunu ifade etmiş.

Bolivya'dan kalkan ve Kolombiya'nın Medellin kenti yakınlarında dağlık bölgeye düşen uçağın kaptan pilotunun, kuleye acil durum bildirimi yapmadığı için iniş önceliğini kaybettiği ve bu yüzden uçağın yakıtının bittiği öne sürülmüştü.

02/12/2016 22:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kolombiya’daki uçak kazasında şoke eden gerçek!, Kolambiya, uçak kazası, futbol takımı
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.