Kombos’tan Muhteşem Gece

ads ads ads ads
18/05/2015

ads
Kombos’tan Muhteşem Gece

Kombos Otomotiv, FIAT’ın birinci yılında Girne’de müşterileri ile bir araya geldi

Kombos Otomotiv, Mayıs 2014’te görkemli bir açılış töreni ile bünyesine kattığı FIAT markası müşterilerine yönelik muhteşem bir gece düzenledi.

Gecede, bu sürede FIAT alan müşteriler arasında bir de çekiliş yapılarak, FIAT 500 L model araç hediye edildi. Gecenin şanslısı, BRTK Kurumu oldu. Çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu geceye, Türkiye FIAT’tan da yetkililer katıldı.  The Colony Otel’in yazlık bahçesinde düzenlenen gece sonunda, sevilen sanatçı Korhan ve orkestrası konuklara muhteşem bir gece yaşattı.

Kombos: Hedefimiz pazar payını büyütmek

Kombos Otomotiv Direktörü Serhan Kombos, hedeflerinin 2013 satış rakamlarına göre, 2015 yılı sonunda FIAT pazarını 10 kat büyüklüğe taşımak olduğunu söyledi.

Şu anda, 2013 yılına oranla, satış rakamlarının sekiz kat arttığını vurgulayan Serhan Kombos, Türkiye’de “1 Numara” olan FIAT Markasını, KKTC’de de aranan markalar arasında tutacaklarının altını çizdi.

“17 saat tatil yaptım”

FIAT Satış ve Satış Sonrası ekibine de tek tek teşekkür eden Kombos, FIAT’ın “Patron Benim” sloganına atıfta bulunarak bir anısını anlattı.

Kombos, 24 ay askerlik yapmasının ardından, “17 saat süren uzun bir tatil” yaptığını belirtti. 17 saatlik tatilin ardından, yıllardır durmaksızın çaba harcadığını, besmele ile işyerini açıp, yine besmele ile kapattığını anlatan Kombos, “Çok şükür ki, çalışanlarımla patron- çalışan değil, aile ilişkimiz var. Kombos Otomotiv büyük bir aile ve çalışma arkadaşlarım da en az benim kadar işlerine dört elle sarılıyor” dedi.

3’üncü çekiliş de BRT’ye

Gecenin sonunda, FIAT 500 L model araç, Serhan Kombos Otomotiv FIAT müşterileri arasında yapılan çekilişle sahibini buldu.

“Bu gece burada bu arabayı vereceğiz” ifadesi kullanan Serhan Kombos, noter eşliğinde çekilişi yönetti.

Önce “674” ardından da “327” numaralı biletlerin sahibi arandı ancak, geceye katılmadıkları için araç şanslarını yitirdi. Araç, üçüncü çekilişte sahibini buldu. “589” numaralı bilet, araç filosunu FIAT ile yenileyen BRT Kurumu’na çıktı.  Kombos, gümrük işlemlerinin halledilmesinin ardından, aracı BRTK’ya teslim edeceklerini söyledi. 

18/05/2015 10:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kombos, fiat
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.