'Kötü Kedi Şerafettin' film oluyor

ads ads ads ads
25/08/2015

ads
'Kötü Kedi Şerafettin' film oluyor

Bülent Üstün'ün efsane çizgi roman karakteri, kedilerin en ahlaksızı 'Kötü Kedi Şerafettin'in sinema uyarlamasından ilk fragman nihayet yayımlandı. Yapımcılığını Anima İstanbul'un üstlendiği büyüklere yönelik 3D animasyon, fragmanıyla Hollywood animasyonularını aratmıyor!

Argosu, aksiyonu, şehveti ve komedisiyle Türkiye ’de büyüklere yapılan ilk 3D animasyon “Kötü Kedi Şerafettin”in merakla beklenen ilk teaser’ı yayımlandı. Türkiye’de “animasyon çocuklar içindir” anlayışını değiştirecek “Kötü Kedi Şerafettin”, fragmanına bakılırsa soluksuz temposu ve aksiyonuyla Hollywood animasyonlarını aratmayacak gibi görünüyor.



Çiftleşme döneminde hem aşkından, hem de mangalından olan bir tekirin neler yapabileceğini traji-komik bir hikayeyle kafalarımıza çakan “Kötü Kedi Şerafettin”de 4 ayaklı metropol canavarı Şerafettin’i Uğur Yücel, afet sevgilisi Misket’i ise Demet Evgar seslendiriyor. Seslendirme kadrosunda ayrıca Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Senaryo uyarlamasını Levent Kazak ve Bülent Üstün’ün beraber yaptığı, yönetmenliğini Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal’ın üstlendiği “Kötü Kedi Şerafettin” Türkiye’nin önde gelen animasyon stüdyosu Anima İstanbul ’un yapımcılığında beyazperdeye aktarılıyor.

www.kotukediserafettinfilmi.com



facebook .com/SerafettinFilmi



twitter .com/SerafettinFilmi



instagram.com/SerafettinFilmi

25/08/2015 10:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Facebook, Twitter, Türkiye, İstanbul, Hollywood, Okan Yalabık, Uğur Yücel, Gökçe Özyol, haber, Demet Evgar, Ahmet Mümtaz Taylan, instagram, Komik, afet, kedi, senaryo, baskın, kıraç, cezmi baskın, YEKTA KOPAN, haberler, son dakika haberler, son dakika ha
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.