Kraliyet bebeği dünyaya geldi

ads ads ads ads
02/05/2015

ads
Kraliyet bebeği dünyaya geldi

Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın yerel saatle 8:34’de, hastaneye giriş yaptıktan 2.5 saat sonra, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdiğini açıklandı.

Kensington Sarayı'ndan yapılan açıklamada, hem düşesin hem de bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Bebeğin 3 kilo 700 gram olduğu ifade edildi.



Londra’nın Paddington Semti’ndeki St Mary Hastanesi’nde gerçekleşen doğumda Prens William’ın da hazır bulunduğu açıklandı. Yetkililer doğum haberinin ilk olarak bebeğin babaannesi Kraliçe Elizabeth’e ulaştırıldığını ve hem Kraliyet Ailesi'nin hem de Middleton Ailesi'nin "çok mutlu olduğunu" belirtti.



Kate Middleton'ın hastaneye kaldırıldığı duyulur duyulmaz St. Marry Hastanesi'nin önüne bir medya ordusu yığıldı.

Küçük prenses taht sıralamasında, dedesi Prens Charles, babası Prens William ve ağabeyi Prens George'un ardından dördüncü olacak.

Bebeğe verilecek isim henüz açıklanmadı. Anketlerde bebeğin kız olması durumunda Alice, Charlotte ya da Diana adını taşıyacağı tahmin ediliyordu.

Cambridge Dükü William ile eşi Kate'in ilk bebekleri 22 Temmuz 2013'te dünyaya gelmiş ve bebeğe "George Alexander Louis" ismi verilmişti. İskoçya’daki St Andrews Üniversitesi’nde eğitim görürken tanışan çift, 29 Nisan 2011'de Westminster Katedrali'nde görkemli bir törenle evlenmişti. 

02/05/2015 13:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cambridge Düşesi Kate Middleton, kraliçe elizabeth, malta, haber
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.