Küçük kız suyun içinde mi dışında mı?

ads ads ads ads
06/10/2015

ads
Küçük kız suyun içinde mi dışında mı?

 Sosyal medya yeni bir tartışma ile karşı karşıya. Reddit'te sayfalarca tartışılan ama bir sonuca bağlanmayan fotoğrafın sırrı ne? Kiminin saçlarının kuru olduğunu iddia ediyor ve dışında diyor, kimi ise baloncuklardan referans alıyor ve içinde diyor. Bazıları ise kimin kızı olduğunu merak ediyor!

Küçük kız suyun içinde mi dışında mı? Sosyal medya tartışmaya dünden razıyken bu fırsatı da kaçırmadı ve sayfalarca konuşmaya başladı bile. Şimdi de nerede çekildiği bilinmeyen küçük bir kızın fotoğrafı viral oldu. Fotoğraf görenleri sadece ikiye ayırdı. Küçük kız suyun içindeyse gölgesi nerede, dışındaysa baloncukların orada ne işi var?

Fotoğrafı çeken makina mı suyun içinde, ya da bu fotoğraf baştan aşağıya bir foto montaj mı ne dersiniz?

06/10/2015 13:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: küçük kız, su, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK YAŞAM

Haftalık burç yorumları (15-21 Nisan 2024)

HK YAŞAM

"Haftalık burç yorumları 15-21 Nisan 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 15-21 Nisan haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 15-21 Nisan haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 15-21 Nisan 2024 haftalık burç yorumları..."

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.