Kumyalı’da tecavüz infiali

ads ads ads ads
22/05/2015

ads
Kumyalı’da tecavüz infiali

Havadis-Nadire BAHADİ

DOKTOR RAPORU DOĞRULADI: Kumyalı, 5 yaşındaki kız çocuğunun eniştesi tarafından tecavüz edildiği haberiyle sarsıldı. Çocuğu muayene eden doktor tecavüzü doğrularken enişte Mehmet Kurum, dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı

Olay, küçük kızın rahatsızlanarak doktora götürülmesinin ardından ortaya çıkarken, küçük çocuğa tecavüz ettiği gerekçesi ile enişte Mehmet Kurum polis tarafından tutuklandı. Kurum, dün “Cinsel tecavüz” ve “Cinsel taciz” suçlamalarıyla İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılırdı. İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay Menteş İnan huzurunda yapılan tutukluluk duruşması cinsel saldırıya uğrayan çocuğun 5 yaşında olması nedeni ile kapalı oturum olarak yapıldı. Polisin başlattığı soruşturma nedeni ile zanlı Kurum’un 1 gün poliste tutuklu kalmasına karar verildiği öğrenildi.

Doktor çocuğun tecavüze uğradığını fark etti



Bölgede infiale yol açan olayın önceki gün, 5 yaşındaki küçük kızın rahatsızlanması nedeni ile annesi tarafından Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürülmesi ile ortaya çıktı. Hastanede küçük kızı muayene eden doktor, çocuğun cinsel tecavüze uğradığını ve vajinasında bakteri olduğunu tespit ederek Ziyamet Polis Karakolu’nu olaydan haberdar etti. Edinilen bilgide polis tarafından başlatılan soruşturma neticesinde 5 yaşındaki çocuğa tecavüz eden şahsın halasının eşi Mehmet Kurum olduğunun belirlenmesinin ardından Kurum polis tarafından gözaltına alındı. Kurum’un küçük kızı eve çağırıp elleri ve ağzı ile cinsel tecavüz suçunu işlediği ortaya çıktı. Kurum, bugün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılacak.



 

22/05/2015 09:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kumyalı, tecavüz, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.