Kundakçı suçunu kabul etti

ads ads ads ads
27/11/2015

ads
Kundakçı suçunu kabul etti

Nadire BAHADİ-HAVADİS



Gazimağusa’da 50 TL eksik ödendiği gerekçesi ile eski iş yeri olan Ataoğlu Sanayi Ticaret’i ateşe veren Burak Taş mahkemeye çıkarıldı

Gazimağusa’da faaliyet gösteren Ataoğlu Sanayi Ticaret’e ait ofis olarak kullanılan 2 adet konteynırı benzin dökerek yakan şirketin eski çalışanı Burak Taş tutuklandı. “Kundaklama” suçlaması ile dün Gazimağusa’da yargıç karşısına çıkarılan zanlı Taş mahkeme kararı ile 1 gün poliste tutuklu kalacak.



Yanan eşyaların değer tespiti yapılacak

Soruşturma memuru Hasan Derman, mahkemedeki ifadesinde olayla ilgili bilgi verdi. Burak Taş’ın 50 TL eksik ödendiği için işyerini yaktığını ifade eden Hasan Derman, çıkan yangında yanan eşyaların değer tespitinin henüz yapılmadığını belirtti. Derman yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını belirterek Burak Taş’ın 3gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.



“Yakacağımı söyledim”



Mahkemede söz hakkı tanınan zanlı Burak Taş, Ataoğlu Sanayi Ticaret’i 50 TL kesinti için değil, tehdit edildiği için yaktığını belirterek, şirketi yakacağını iş yeri sahibi Gürsel ve Cemsal Ataoğlu’na da söylediğini ifade etti.



 

27/11/2015 13:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ataoğlu Sanayi Ticaret, Burak Taş
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.