Kundaklama davasında sona gelindi

ads ads ads ads
24/03/2017

ads
Kundaklama davasında sona gelindi

Özmerhan Finans’ı kundaklama suçlamasıyla yargılanan Adem Bağlar’s ve Evren Baysal’ın Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşülen davası karara kaldı

Devrim DEMİR-HAVADİS

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında Lefkoşa’da eş zamanlı meydana gelen Özmerhan Finans Ltd ve Opel Plaza’nın kundaklanması olayı ile ilgili yargılanan Evren Baysal, Eren Baysal, Ozan Ögeyik ve Adem Bağlar’sın Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşülen davalarında sona gelindi.

Dava Başkanlığını Ömer Güran’ın yaptığı, Yargıç Meltem Dündar ve Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülüyor.

Aynı heyetin baktığı eş zamanlı kundaklama davasında King Oto’yu yakmakla suçlu bulunan Mahmut Selkar, 20 Mart tarihinde 9 yıl hapse mahkûm edilmişti.

Özmerhan’ı yakanlar için karar 25 Nisan’da

Ülkeyi ayağa kaldıran eş zamanlı kundaklama olayında, Lefkoşa Yenişehir’de faaliyet gösteren Özmerhan Finans Ltd.’in kapısına yanıcı madde dökerek yakmaya teşebbüs ettikleri gerekçesi ile 11 aydır cezaevinde hükümsüz yargılanmayı bekleyen Âdem Bağlar’s ve Evren Baysal aleyhindeki karar 25 Nisan tarihinde açıklanacak.

Opel için karar tarihi bugün

Eş zamanlı üç iş yerinin yakılması olayında yine hükümsüz tutuklu olarak yargılanan Adem Bağlar’s, Ozan Ögeyik ve Eren Baysal’ın yargılandığı Opel Plaza’nın yakılması ile ilgili bugün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde savunma avukatı hitaplarını yapacak.

Opel Plaza’nın yakılması ile ilgili yargılanan sanıkların karar tarihi bugün belli olacak. 

24/03/2017 09:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Adem Bağlar, Evren Baysal
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.