Kuzey Kıbrıs Turkcell, ikinci nesil sanal gerçeklik gözlüğü ile farklı bir deneyim yaşattı

ads ads ads ads
19/10/2016

ads
Kuzey Kıbrıs Turkcell, ikinci nesil sanal gerçeklik gözlüğü ile farklı bir deneyim yaşattı

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni bir teknolojiyi daha ülkemizle buluşturdu, çok sayıda kişi Samsung’un ikinci nesil sanal gerçeklik gözlüğü ile çok farklı bir deneyim yaşadı.

Gerçekliği tümüyle dijitale aktaran ve teknoloji dünyasında büyük heyecan yaratan ‘sanal gerçeklik gözlükleri’ (VR – Virtual Reality), Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nde yoğun ilgi gördü.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Samsung’un Gear marka sanal gerçeklik gözlüklerini İletişim Merkezleri’nde müşterilerinin deneyimine sundu.

Samsung’un ikinci nesil sanal gerçeklik gözlüğü ile çok farklı bir deneyim yaşayan binlerce kişi, teknolojideki hızlı değişime tanıklık etti. VR gözlükleri kullanarak video izleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, sanal gerçeklik teknolojisi hakkında bilgi aldı.

DEREBOYU KANER VE AİRTECH İLETİŞİM’DE

Kuzey Kıbrıs Turkcell iletişim merkezlerini fatura ödemek ya da diğer işlemleri için ziyaret eden müşteriler, yeni bir teknolojiyi daha deneyimleme fırsatı buluyor.

Farklı yaş gruplarından teknoloji tutkunları ‘sanal gerçeklik gözlükleri’ ile ilk kez tanışırken, bu önemli deneyimi dostları ile paylaştı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, en yeni ve ileri teknolojileri adaya taşımak misyonu ile hareket ettiklerini belirterek, VR teknolojisinin şu anda Dereboyu Kaner ve Airtech İletişim Merkezleri’nde yer aldığı, önümüzdeki günlerde de Girne ve Mağusa Turkcell İletişim Merkezlerinde yer alacağı bilgisi verildi. 

19/10/2016 15:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.