Kuzey Kıbrıs Turkcell’den Ramazan ayına özel avantaj

ads ads ads ads
08/06/2016

ads
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den Ramazan ayına özel avantaj

“Sahurda İnternet Kampanyası” ile Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler Ramazan ayı boyunca 02:00-06:00 saatleri arasında 1 GB cepten interneti herhangi bir ek ücret ödemeden kullanabilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Ramazan ayı nedeniyle sunduğu özel avantajda, faturalı ya da faturasız hat kullanan müşterilerine sahurda kullanmak için 1 GB cepten internet paketi hediye ediyor.

“Sahurda İnternet Kampanyası” ile Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler Ramazan ayı boyunca 02:00-06:00 saatleri arasında 1 GB cepten internet paketini herhangi ek bir ücret ödemeden kullanabilecek.

SAHUR yaz, 1111’e kısa mesaj gönder

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin SAHUR yazarak, 1111’e kısa mesaj göndermelerinin yeterli olacağı belirtildi.

Kampanya 02:00 – 06:00 saatleri arasındaki internet kullanımı için geçerli olacak.

Ramazan Bilgi Paketi

Öte yandan, Kuzey Kıbrıs Turkcell, her sene olduğu gibi bu yıl da “Ramazan Bilgi Paketi” ile günlük iftar ve imsak saatlerini müşterileri ile paylaşacak.

Ramazan Paketi’ne abone olan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri kısa mesaj ile iftar ve imsak vakitleri konusunda bilgilendirilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Ramazan Paketi”ne üye olan müşterilerine, ay boyunca günlük gönderiler yapacak.

Ramazan ayına yönelik geliştirilen paket içeriği o güne ait iftar ve ertesi güne ait imsak vaktini belirtecek ve her gün saat 16:00’da paylaşılacak.

Gönderilecek imsakiye saatleri KKTC Dinişleri Başkanlığı resmi web sitesinden alınıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, ABONE RAMAZAN yazıp 7696’ya SMS (kısa mesaj) göndererek “Ramazan Paketi”ne üye olabiliyor.

Paketin abonelik ücreti aylık 3,56 TL veya 66 Kontör olarak açıklandı.

 

08/06/2016 17:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.