Kuzey Kıbrıs Turkcell’den sürpriz dakika ve internet kazanma avantajı

ads ads ads ads
31/08/2016

ads
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den sürpriz dakika ve internet kazanma avantajı

“Faturasız hat kullanan her müşterimiz kendine özel kontör yükleme teklifini SMS (kısa mesaj) ile alıyor. Yükleme teklifinde belirtilen kontör kadar yükleme yapan müşterilerimiz bedava dakika veya internet faydası kazanıyor”

 



Ülkemizin iletişim ve teknoloji lideri Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Yükle Kazan Şenliği” ile faturasız hat (kontörlü) müşterilerine dakika veya internet faydası kazandırıyor.

Kontör yüklemelerinde sürprizler dönemini başlatan Kuzey Kıbrıs Turkcell, özel teklifleri ile tüm faturasız hat kullanan müşterilerini sevindiriyor.



10 Eylül’e kadar

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada “Yükle Kazan Şenliği’nden faturasız hat kullanan tüm müşterilerin yararlanabildiği” belirtildi.

Kampanya özelinde faturasız hat kullanan her kullanıcı kendine özel kontör yükleme teklifini SMS ile alıyor. Kendilerine özel tekliflerden yararlanan müşterilerimiz her kontör yüklemelerinde bedava dakika veya internet faydası kazanıyor.

Kazanılan bedava faydalar, 1 hafta süresince kullanılabiliyor. Kampanya için özel bir başvuru ya da abonelik gerekmiyor. “Yükle Kazan Şenliği” 10 Eylül’e kadar devam edecek.



Özel teklifler ile kazanma şansı

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, iletişimde müşteri memnuniyeti ve mutluluğunun da kendileri için son derecece önemli olduğunu belirterek, ‘’Yükle Kazan Şenliği’’ kampanyasıyla faturasız hat kullanıcılarına özel bir sürpriz yapmak istediklerini söyledi. Aslan “Kuzey Kıbrıs Turkcell, dijital dönüşüm süreci ile hızına hız, kalitesine kalite katmaya devam ederken, teknoloji seferberliğini de sürdürüyor. Tüm bu çalışmalarımız içerisinde, müşterilerimizi farklı sürprizlerle gülümsetecek dokunuşları da her dönem olduğu gibi ihmal etmiyoruz. Yükle Kazan Şenliği ile faturasız hat kullanan müşterilerimize, yaz ve tatil mevsiminin son döneminde farklı bir heyecan yaşatmak istedik” şeklinde konuştu.

“Yükle kazan şenliğimiz faturasız hat kullanıcılarına özel tekliflerle sürpriz dakika ve internet kazanma şansı veriyor” diyen Ozan Çağlar Aslan, kampanya kapsamında, kendilerine özel tekliflerden yararlanan müşterilerinin her kontör yüklemelerinde ücretsiz dakika veya internet faydası kazandıklarını hatırlattı.

Yükle Kazan Şenliği kampanyasından kazanılan dakikaların kalanı *123*134# tuşlanarak, kazanılan internet faydasının kalanı ise *123*135# tuşlanarak öğrenilebiliyor.

 

31/08/2016 10:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.