Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yeni bir açılım daha

ads ads ads ads
01/08/2015

ads
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yeni bir açılım daha

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in interneti bol yeni paketlerinde 12 ay boyunca pakette kalma sözü veren müşterilerine, hem indirimli, hem de sabit fiyat garantili alternatifler sunuluyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca:  “16’ncı gurur yılımızı kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde peş peşe açılımlar yapmanın ve müşterilerimize yeni avantajlar sunmanın heyecanını yaşıyoruz.”

“Önce tüm müşterilerimize yurt dışında 4G hızı ile internet müjdesini verdik, şimdi de interneti bol paketlerimizi sabit fiyat garantisi ile sunuyoruz.”

 

Kuzey Kıbrıs’ta sürekli büyüyen data (veri) kullanımı ve mobil internete yönelik artan ilgi sonrasında Kuzey Kıbrıs Turkcell yeni bir açılım daha yaptı.

Kuzey Kıbrıs’ta bir ilki gerçekleştirerek, yurt dışına giden müşterilerini 4G hızıyla tanıştıran Kuzey Kıbrıs Turkcell, şimdi de interneti bol paketleriyle sunduğu özel avantajları ile dikkat çekti.

Sabit fiyat garantisi ile interneti bol paketlerini açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, kaliteli ve hızlı internet için müşterilerine yeni avantajlar sunuyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri bu avantajlardan İletişim Merkezleri'ni ziyaret ederek yararlanabiliyor. 



Hem indirim hem sabit fiyat




Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni paketlerinde 12 ay boyunca pakette kalma sözü veren müşterilerine, hem indirimli, hem de sabit fiyat garantili alternatifler sunuluyor.

Yeni paketlerle 12 ay boyunca indirimli fiyattan yararlanacak Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, aynı zamanda fiyat değişikliklerinden de etkilenmeyecek.



İnterneti bol



“Mega Paket” ile 4 GB internet, yurt içi ve yurt dışı her yöne 1.000 dakika arama ve her yöne 1.000 SMS (kısa mesaj) 149 TL’ye sunuluyor.

“Maxi Paket” ise 3 GB internet, yurt içi ve yurt dışı her yöne 500 dakika arama, her yöne 500 SMS’i 89 TL’ye Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler ile buluşturuyor.

Sabit fiyat garantili interneti bol yeni paketlerden “Midi Paket”, 69 TL’ye 1 GB internet, yurt içi her yöne, Türkiye’deki mobil operatörler yönüne 300 dakika arama ve her yöne 300 SMS ile hesaplı bir seçenek oluşturuyor.

 

Karaatmaca: Mobil internette hız zamanı



Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca teknoloji ve iletişim lideri olarak 16’ncı gurur yıllarını kutlamaya hazırlandıkları şu günlerde peş peşe açılımlar yapmanın ve müşterilerine yeni avantajlar sunmanın heyecanı içinde olduklarını söyledi.

“Önce tüm müşterilerimize yurt dışında 4G hızı ile internet kullanımının müjdesini verdik, şimdi de interneti bol paketlerimizi sabit fiyat garantisi ile sunuyoruz” diye konuşan Aybars Karaatmaca, yeni açılımlarının bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Karaatmaca sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her yeni yaşımızda ülkemize daha kaliteli hizmet, yeni teknolojiler ve tüm müşterilerimize de yeni avantajlar kazandırmanın keyfini yaşıyoruz. Kuzey Kıbrıs’ta yaşayan herkesin, ülkemizi ziyaret eden turistlerimizin ve öğrencilerimizin en iyi hizmeti alabilmeleri için sürekli çalışıyoruz. Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler hem yurt içinde hem de yurt dışında en hızlı internete erişebiliyor. Avrupa ve ABD standartlarında sunduğumuz teknolojiler ile büyümeye, Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmaya, dünyanın en ileri teknolojilerini insanlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz.” 

 
Paketler müşterilerin kullanımlarına göre şekilleniyor
 

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, paketlerin, müşterilerin kullanımları analiz edilerek şekil aldığı belirtilirken “Paketlerimizi oluştururken müşterilerimizin en çok hangi yönlere aramalar yaptığına, en çok nerelerde internet kullanımları olduğuna bakıyor ona göre ilerliyoruz. Bu yüzden paket sahibitümmüşterilerimiz için internet kullanımını düzenlemiş, Türkiye’ye gittikleri zamanaynı KKTC’de kullanıyormuş gibiolması yönünde fayda sağlamıştık” dendi.

Midi, Maxi ve Mega paketler için yapılan açıklamada, bu paketlerden bireysel ve kurumsal faturalı hat kullanan tüm müşterilerin faydalanabileceği açıklanırken; “Midi Paket” ile sunulan dakikaların yurtiçi her yöne ve Türkiye’deki tüm mobil operatörler yönüne, Maxi ve Mega Paket ile sunulan dakikaların ise yurtiçi ile birlikte yurtdışı her yöne yapılan aramalarda geçerli olduğu belirtildi.

  

01/08/2015 19:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.