Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yeni bir açılım daha

ads ads ads ads
28/06/2016

ads
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yeni bir açılım daha

Kuzey Kıbrıs Turkcell ülkemizde ilk uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek “Flexi Paketler” ile faturalı hat kullanan müşterilerine dakika faydasını internete, internet faydasını dakikaya dönüştürme avantajı sunuyor.

Ülkemizin teknoloji ve iletişim lideri Kuzey Kıbrıs Turkcell, yine bir “ilk”e imza atarak, müşterilerin ihtiyaçlarına göre hazırladığı “Flexi Paketler” ile faturalı hat kullanan müşterilerine dakika faydasını internete, internet faydasını dakikaya dönüştürme avantajı sunuyor.

“Flexi Paketler”in dönüştürme özelliği ile faturalı hat kullanan müşteriler paketlerini ihtiyaçlarına göre şekillendirebiliyor, paketlerini kendilerine özel hale getirebiliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, çok daha hesaplı iletişim ve esneklik için hazırlanan yeni paketlerin, yurt içi her yöne ve Türkiye yönüne dakika, her yöne SMS (kısa mesaj) ve internet faydalarını içerdiği belirtildi.

Sabit fiyat garantisi

Müşterilerin ihtiyaçlarına göre “Flexi Paketler” ile sunulan dakika faydası internete, internet faydası dakikaya dönüştürülebiliyor. Üstelik “Flexi Paketler” sabit fiyat garantisi ile uygulanacak.

“Flexi Paketler” üç farklı seçenekle müşterilere sunuluyor.

Buna göre, 2 GB internet, 200 dakika konuşma ve 200 SMS içeren “FLEXI 2” paketi 79 TL; 4 GB internet, 400 dakika konuşma ve 400 SMS içeren “FLEXI 4” paketi 109 TL ve 6 GB internet, 600 dakika konuşma ve 600 SMS içeren “FLEXI 6” paketi 159 TL’den satışa sunuldu.

“Flexi Paketler”den bireysel faturalı hat kullanan müşterilerin faydalanabileceği açıklandı.

Paket faydaları nasıl dönüşecek?

“Flexi Paketler” ile sunulan dakika faydası internete, internet faydası dakikaya dönüşebilecek.

Buna göre, Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler ihtiyaçlarına göre DAKIKA EKLE yazıp 8780’e mesaj göndererek paket faydalarından 1GB interneti 50 dakikaya veya INTERNET EKLE yazıp 8780’e göndererek paket faydalarından 50 dakikayı 1GB internete dönüştürebilecek.

Fayda dönüştürme işleminden yararlanabilme sayısına ilişkin bir sınırlama olmadığı ve yeterli paket faydası olması durumunda müşterilerin diledikleri kadar dönüştürme işlemi yapabileceği de belirtildi.

Nasıl abone olunur?

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler diledikleri pakete abone olmak için paket ismi yazdıktan sonra boşluk bırakarak, paket dakikasını yazıp 8780’e kısa mesaj gönderecek.

FLEXI 2, FLEXI 4 ya da FLEXI 6 yazarak 8780’e SMS (kısa mesaj) gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler esnek paketleri kullanmaya başlayacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri veya 444 0 533 Çağrı Merkezi’nden de işlem yapılabilecek.

İnternet Türkiye’de de geçerli

İnternet faydasının hem KKTC hem de Türkiye sınırları içinde yapılan kullanımlarda geçerli olduğu belirtilen açıklamada, “Dakika faydalarınız KKTC sınırları içinde yurtiçi her yöne, Türkiye’deki cep telefonları ve sabit hatlara yapılan aramalarda geçerlidir” dendi.

Açıklamada ayrıca, SMS faydalarının da KKTC sınırları içinde, Kuzey Kıbrıs Turkcell, diğer operatör, Türkiye ve tüm uluslararası yönlere geçerli olacağı belirtildi.

Sabit fiyat garantisi

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, paketler kapsamında, yıllık aboneliklerde kontrat süresi boyunca paket ücretinde değişiklik olmayacağına dikkat çekildi.

28/06/2016 14:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.