Kuzey Kıbrıs Turkcell’le Escape Beach’te avantajlı bir yaz

ads ads ads ads
11/06/2017

ads
Kuzey Kıbrıs Turkcell’le Escape Beach’te avantajlı bir yaz

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Platinum Club ayrıcalıklar dünyasındaki yeni faydalarını açıkladı. Platinum müşterileri Escape Beach Club’a hafta içi sınırsız sayıda, cumartesi ve pazar ile resmi tatil günlerinde ise 150 kişiye kadar ücretsiz giriş yapabilecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda Escape Beach’te avantajlı bir yaz mevsimi yaşayacak Turkcell’liler, Escape Beach’in girişinden ücretsiz yararlanacak.
Bu avantajdan yararlanmak için PLATINUM yazarak 2222’ye SMS (kısa mesaj) gönderilmesi ve gelen şifre ile mesajın girişte gösterilmesinin yeterli olacağı belirtildi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Platinum müşterileri ayrıca Escape Beach Club restoranından akşamları %10 indirimli hizmet de alabilecek.
“Ayrıcalıklı ve özel”

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, Platinum müşterilerinin ayrıcalıklı ve özel olduklarını bir daha hissedeceği belirtilerek, “Hayatlarının her alanında Kuzey Kıbrıs Turkcell farkını yaşayan müşterilerimiz, yine hizmetin en iyisini alacak, iletişim ve teknolojideki kalite ile birlikte sosyal yaşamına da renk katacak” dendi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi:
“Kuzey Kıbrıs Turkcell’in her detayını özenle tasarladığı Platinum Programı, müşterilerine ayrıcalıklı hizmet sunuyor. Platinum Tarife avantajlarından yararlanan tüm Platinum müşterileri, Platinum Club üyesi olarak bu avantajdan yararlanabilmektedir.”
Özel localar

Platinum Club ayrıcalıklar dünyası, yaz mevsimini ülkemizin en gözde plajlarından Alsancak bölgesindeki Escape Beach’te özel localarla karşıladı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum müşterileri, bu localardan ailesi ya da sevdikleri ile birlikte %50 indirimli olarak yararlanabilecek.
“Platinum müşterilerimizin ayrıcalıklı olduğunu hissedebilmeleri için Platinum’a özel iskelesinde şezlongları ve şemsiyesiyle kendine özel bir dünya yaratıldı” görüşlerine yer verilen açıklamada, tüm Turkcell’lilere internet ayrıcalığı yaşatacak ücretsiz “Turkcell Wi-Fi” hizmeti de anımsatıldı. Turkcell’liler, ücretsiz Wi-Fi ile hızlı ve kaliteli internet hizmetinden deniz keyfinde de ayrı kalmayacak.

11/06/2017 12:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Escape Beach
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.