Kuzey Kıbrıs'ta Yatırım Olanakları, Ukrayna'da Anlatıldı

ads ads ads ads
05/04/2017

ads
Kuzey Kıbrıs'ta Yatırım Olanakları, Ukrayna'da Anlatıldı

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın seçkin firmaları ile birlikte, 1 -2 Nisan 2017 tarihleri arasında Ukrayna'nın Kiev şehrinde yapılan International Real Estate 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Birlik, Fuar esnasında bir de "Kuzey Kıbrıs'ta Yatırım Olanakları" konulu seminer gerçekleştirdi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın seçkin firmaları ile birlikte, 1 -2 Nisan 2017 tarihleri arasında Ukrayna'nın Kiev şehrinde yapılan International Real Estate 2017 Fuarı'na katıldı.

Yeni pazarlar aramak ve yurt dışından alıcılara ulaşmak hedefiyle emlak fuarlarına katılımını yoğunlaştıran KTİMB'nin 2016 yılında gerçekleştirdiği atılımlar hız kesmeden devam ediyor.

Doğu Avrupa'nın en büyük emlak fuarı olan ve Ukrayna'nın Kiev şehrinde düzenlenen International Real Estate 2017 Fuarı'na, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği de Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte katıldı.



Dünyanın değişik ülkelerinden gayrimenkul liderlerini ağırlayan International Real Estate 2017, büyük inşaat projelerinin tanıtımına ve yatırım olanaklarına fırsat tanıyor.

Fuarın ilk günü olan 1 Nisan tarihinde gerçekleştirilen "Kuzey Kıbrıs'ta Yatırım Olanakları" konulu seminerde konuşan KTİMB Asbaşkanı Meriç Erülkü ve Avukat Oğuzhan Hasipoğlu, ülkedeki inşaat sektörü ve yabancıların Kuzey Kıbrıs’ta gayrimenkul edinirken izlenen prosedür hakkında bilgi verdiler. Yoğun ilgi gören seminerde katılımcıların Kuzey Kıbrıs'ta konut almak için yapılması gerekenler konusunda birçok soru sorduğu gözlemlendi.


Kıbrıslı müteahhitlere ilginin büyük olduğu fuarda, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği çatısı altında yer alan firmalar ise şunlar: Döveç Construction Limited, Pamfilya Construction Limited, Recaioğlu Limited, North Shores Development Ltd., Erbatu Emlak İnşaat Limited, Tunalı İnşaat Şti. Ltd., Noyanlar Construction Ltd.

05/04/2017 20:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.