LAÜ “25. Yıl Şenlikleri” Başlıyor

ads ads ads ads
05/05/2015

İlk Konserde Candan Erçetin sahne alacak

ads
LAÜ “25. Yıl Şenlikleri” Başlıyor

Lefke Avrupa Üniversitesi’nin (LAÜ) “25. Yıl Şenlikleri”nde birçok ünlü sanatçı ve gruplar LAÜ’de sahne alacak. Şenliklerde konserlerin yanısıra çeşitli kültürel, sosyal ve spor etkinlikleri de yapılacak.

Telsim’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 25. yıl şenlikleri, 20 Mayıs Çarşamba günü LAÜ Plaza Alanı’nda saat 18:00’de “Uluslararası Gece” ile başlayacak. Gecede 38 farklı ülkenin kültürlerini yansıtan yemek sunumu ile yarışma ve uluslararası kıyafet sunumu gerçekleşecek. Ayrıca kültürel dansların da sergileneceği gecede, LAÜ’nün sevilen grubu Jazzies sahne alırken öğrenci performansları da yer alacak.

Lefke Avrupa Üniversitesi’nin 25. Yıl Şenlikleri’nin zengin programı kapsamında, gerçekleşecek konserler 21 Mayıs’ta LAÜ Plaza Alanı’nda saat 21:00’de başlayacak. Türkiye’nin güçlü seslerinden Candan Erçetin 21 Mayıs Perşembe akşamı, 22 Mayıs Cuma akşamı Türk alternatif rock grubu Zakkum, 23 Mayıs Cumartesi akşamı ise Türk rock müziğinin sevilen sanatçısı Feridun Düzağaç LAÜ’de sahne alacak.

Ana konserler öncesi Kıbrıs’ın sevilen müzik gruplarından Kıbrıs Müzik Yolcuları 22 Mayıs Cuma akşamı, yerli rock müzik grubu Ahmet Evan ve grubu ise 23 Mayıs Cumartesi akşamı sahne performanslarını sergileyecek.

Tiyatro gösterilerin de yer alacağı şenliklere katılımın ücretsiz olduğu ve şenliklerin halka açık olduğu bildirildi.

 

05/05/2015 16:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Lefke Avrupa Üniversitesi
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.