Lefke'de Silahlı Soygunda Yeni Gelişme!

ads ads ads ads
28/08/2015

ads
Lefke'de Silahlı Soygunda Yeni Gelişme!

Lefke'de 12 Ağustos'ta meydana gelen silahlı soygun ve adam kaçırma olayıyla ilgili 4 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında Yaşar Ocak da bulunuyor. 

GEMİKONAĞI’NDA TABANCA İLE TEHDİT VE DARP: 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Güzelyurt İlçesine bağlı Gemikonağı’nda bir kişiyi tabanca ile tehdit ve ciddi şekilde darp eden 4 kişi tutuklandı.

Polis Basın Bültenine göre, 12 Ağustos’ta saat 12.30 sıralarında Gemikonağı’nda, Lefke Avrupa Üniversitesi yolu üzerinde H.Ö. (E-37), Ö.O.(E-23) ve A.O.(E-23), kullanımlarındaki araca Esat Gülnaz isimli kişiyi zorla bindirerek, Bademliköy-Yeşilırmak arasında henüz tespit edilemeyen ıssız bir yere götürdü.

Esat Gülnaz’ı, eniştesi Hasan Hüseyin Dokumacı’nın kendilerine olan borucuna karşılık LT 742 ve MA 909 plakalı araçları kendilerine vermediği gerekçesi ile tasarruflarında kanunsuz olarak bulundurdukları tabancayı göstererek tehdit edip şiddet tehdidinde bulunan şahıslar, daha sonra elleri, ayakları ve tabanca ile adı edileni ciddi şekilde darp etti.

Olay üzerine Esat Gülnaz, 13 Ağustos tarihinde, tehditlerden dolayı LT 742 plakalı aracı söz konusu şahıslara evrakları ile birlikte verdi.

Olayın polisin bilgisine gitmesi üzerine bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan Yaşar Ocak (E-35) tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

Diğer polisiye haberler

ALSANCAK’TA HIRSIZLIK

Alsancak’ta faaliyet gösteren bazı otellerin park yerindeki araçlar içerisinden ve plajlarda meydana gelen hırsızlık meseleleri ile ilgili olarak yürütülen soruşturma neticesinde meselelerde şüpheli olarak görülen A.A. (E-25) tutuklandı.

Adı edilenin yapılan ileri sorgulamasında; 12 Temmuz’da, Faramaız Saedi’ye ait araçta bulunan sırt çantası ve çantanın içerisindeki bir adet cep telefonu, bir adet kot pantolon, bir adet t-shirt, bir çift ayakkabı, para cüzdanını, içerisinde muhafaza etmiş olduğu 40 TL nakit para ve adı edilen adına düzenlenmiş sürüş ehliyeti, öğrenci kimlik kartı ve bankamatik kartını; 26 Temmuz’da Alsancak’ta bir otele ait plajda Aydın Şahin’e bir adet cep telefonu, Bülent Topcuparlak’a (E-38) ait bir adet cep telefonunu; 21 Ağustos’ta araç içerisinden Ali Ekin’e ait 2 bin 773 TL nakit parayı; 26-27 Ağustos tarihlerinde Hüseyin Sürmeli’ye ait araçtan ise adı edilene ait bir adet cep telefonunu çaldığı tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.



LEFKOŞA’DA 30 KARTON GÜMRÜKSÜZ SİGARA BULUNDU

Lefkoşa’da dün Şht Mustafa Ahmet Ruso Caddesi üzerinde M.K.’nin (E-32) kullandığı araçta polis tarafından yapılan aramada, gümrük vergisi ödenmemiş çeşitli markada toplam 30 karton sigara bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatılırken, soruşturma devam ediyor.

LEFKOŞA’DA YANGIN

Lefkoşa’da dün Midadi Sokak üzerindeki Mısırlıoğlu Apartmanında Atile Önder’e ait evin mutfak bölümünde açık unutulan çaydanlığın aşırı ısınması neticesinde peçetelerin alev alması sonucu yangın meydana geldi.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucu bir adet su arıtma cihazı ve mutfak dolapları kısmen yandı. Soruşturma devam ediyor.

28/08/2015 12:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yaşar Ocak, silahı soygun, lefke, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.