Lefkoşa Maratonu’ndan 24 Bin TL Gelir

ads ads ads ads
28/10/2014

ads
Lefkoşa Maratonu’ndan 24 Bin TL Gelir

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) KKTC Atletizm Federasyonu ile birlikte düzenlediği Lefkoşa Maratonu’nda hayvan barınağı tadilatında kullanılmak üzere toplam 24 bin 96 TL gelir elde edildiği açıklandı.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsor olduğu Onbaşı Ltd, Necipoğlu Ltd, Kıbrısonline, Bibliotheque, Saka Su, Ülker ve Kolan Hastanesi’nin katkı koyduğu maratona toplam 710 kişi katıldı.

Açıklamada, “Tüm geliri hayvan barınağının tadilatına harcanacak maratonda toplanan rakam 24 bin 96 TL oldu. LTB Maliye Şubesi tarafından açıklanan rakamlara göre genel toplam 34 bin 326 TL oldu, 10 bin 230 TL masraf yapıldı, bunun da sponsor katkıları ile alakalı olması nedeni ve genel toplamdan düşürülmesi neticesinde toplam gelir 24 bin 96 TL oldu” ifadesine yer verildi.

HARMANCI: “İLK ADIMI ATTIK”

Maratonun oldukça iyi bir ilgi uyandırdığını ve sosyal faaliyet anlamında bir boşluğu doldurduğunu ifade eden LTB Başkanı Mehmet Harmancı, “Çok hassas olduğumuz hayvan barınağı için ilk adımı atmanın da mutluluğunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Duyarlılık gösteren ve şehre sahip çıkan herkese teşekkür eden Harmancı, Lefkoşalıların yaşadıkları yeri sahiplenme duygusunu arttıracak faaliyetleri sürdüreceklerinin altını çizdi.

Harmancı, sağlanan gelirin barınak ile ilgili ne şekilde kullanılacağını yapacakları toplantılar ile netleştireceklerini ve şeffaf şekilde vatandaşların bilgisine getireceklerini kaydetti. 

28/10/2014 13:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Lefkoşa Maratonu
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.