Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu'nda geri sayım

ads ads ads ads
14/10/2017

ads
Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu'nda geri sayım

22 Ekim Pazar günü gerçekleşecek “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu” için geri sayım sürerken sosyal bir şölene dönüşmesi beklenen maraton için Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetici ve çalışanları da kayıtlarını yaptırdılar.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda düzenlediği “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor” maratonuna sayılı günler kaldı. Geliri SOS Çoccukköyü yararına kullanılacak, yılın sportif anlamda en önemli sosyal sorumluluk projesi olarak nitelendirilen ve 3 farklı kategoride (4 – 8 ve 21 km) koşulacak maratona kayıtlar artarak devam ediyor.
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’nin düzenlediği ve geliri her yıl toplumsal bir ihtiyacı karşılamak için kullanılan maratonun geliri bu yıl SOS Çocukköyü’ndeki çocukların eğitim ve sosyal aktivitelere ulaşımı için gerekli olan aracın alımı için kullanılacak.



Maden: “Tüm halkımızın ele ele vermesi çok önemli…”
 

Kuzey Kıbrıs Turkcell yöneticileri ve çalışanları da Genel Müdürlük binasında maraton için kayıtlarını yaptırdı. Kayıt esnasında açıklamada bulunan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden sporun ve toplumsal sosyal sorumluluğun birlikte yaşanacağı böylesi etkinliğe paydaş olmaktan tüm Turkcell ailesi olarak heyecan duyduklarını söyledi.

Maden, hem bilinçlendirici ve sportif, hem de yardım amaçlı her yıl gerçekleşen maratonun, sağlıklı yaşam için düzenlenen bir etkinlik olmasının yanında insanların bir araya gelmesi ve el birliği ile bir toplumsal ihtiyaca katkı sağlamaları amacını da taşıdığını belirtti. Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesinin de kaydını yaptırdığını ve bu anlamı güçlü etkinlikte yerini alacağını söyleyen Maden tüm halkı destek olmaya davet etti.

Kayıtlar devam ediyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda 22 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu” kayıtları 9 Ekim tarihinde başladı. LTB önünden başlayıp, yine aynı yerde tamamlanacak ve 4 km halk koşusu, 8 km ve 21 km olmak üzere 3 kategoride yapılacak maraton kayıtlarının bu yıl da 08:00-17:30 saatleri arasında LTB binası önünde kurulan kayıt noktasından yapıldığı belirtildi. 8 ve 21 km. kategorileri için kayıtların 20 Ekim Cuma günü saat 17:30’a kadar devam edeceği 4 km. için ise maraton günü saat 10.00’a kadar katılımcıların kayıt yapabileceği, kayıt ücretinin ise 20 TL olduğu belirtildi.

Katılamayan kişiler SMS atabilir

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu’na katılamayacak vatandaşların kısa mesaj (SMS) ile SOS Çocukköyü için katkıda bulunabileceği belirtildi. Açıklamada yardım etmek isteyen Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcılarının MARATON yazarak 1958’e SMS göndermelerinin yeterli olduğu söylendi. Her mesajın 20 TL olduğu belirtilen açıklamada elde edilecek gelirin tamamının SOS Çocukköyü’ne bağışlanacağı da vurgulandı.

Yoğun katılımın olduğu kayıt gününde Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları duygu ve görüşlerini şöyle aktardılar:

Taşa Birader

“Toplumsal bütünlüğün katılımıyla ses duyuracak ve SOS Çocukköyü yararına olacak bir etkinliğin parçası olacağım için heyecanlıyım. Bu yıl da SOS Çocukköyü için pazar günü parkurda attığım her adımda onları destekleyeceğim. Bu bir yarış değil, bu bir farkındalık projesidir ve bunun bir parçası olacağım için çok mutluyum. Hadi siz de bu heyecana ortak olun. Yeter ki çocuklarımızın yüzü gülsün.”

Erhan Gayde

“Çocuklar geleceğimizi oluşturan en değerli varlıklarımız, aydınlık yarınlarımızdır. SOS çocuklarımız için hayati önem taşıyan eğitimleri ve sosyal aktivitelere ulaşımları için gerekli olan aracın alımına katkı koymak için herkesi maratona bekliyoruz.”

Dize Gürkan

“Mutlu bir gelecek için çocuklarımızın diledikleri sosyal aktivitelere katılmaları ve eğitimleri çok önemli. Bu yüzden, ben de bebeğim ve ailemle maratona katılarak SOS Çocukköyü’ne destek oluyorum. Siz de katılın, birlikte geleceğe olumlu bir adım atalım.”

Lale Kadıoğlu

“Her yıl ailemle birlikte “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu”na katılıyoruz. Her yıl toplanan paraların anlamlı yerlere bağışlanması çok güzel bir sosyal sorumluluk… Her yıl daha kalabalıklaşan bir katılım olduğunu gözlemliyorum. Bu yıl sayının daha da artacağını ümit ederim. Haydi sizde hem kendiniz için spor yapın, hem de SOS çocuklarına katkınız olsun! Hepinizi maratona bekliyoruz

Behzat Beysun

“Maraton Kuzey Kıbrıs Turkcell'in halkımızla kol kola girdiği, gönül bağı kurduğu bir proje. Bunun bir parçası olmak çok gurur verici. Katılımcıların destekleri ile çocuklarımızın sorunlarını ortadan kaldırabiliyorsak ne mutlu bize.”

Mahide Ürkmez Dalkılınç

"Hepimizi hem spor hem de sosyal sorumluluk anlamında birleştiren çok güzel bir organizasyon. Sosyal sorumluğu her zaman ön planda tutan şirketimizin destek verdiği bu projeye ailemle, çocuğumla birlikte katılarak diğer çocukların da yüzünün gülmesi için koşacağız."

Tezcan Ceren

“Lefkoşa Belediyesi ve Turkcell’in birlikte düzenlediği böylesi anlamlı bir etkinlik için herkesi katkı koymaya çağırıyoruz. SOS Çocukköyü için Turkcell ailesi olarak bizler orada olacağız. Siz de gelin hep birlikte, çocuklarımız için koşalım, yüzlerini güldürelim.”

Demir Moda

Sadece bir saatimizi ayırarak hem spor yapalım hem de çocuklarımıza sahip çıkalım.”

Ardan Karadağ

“SOS Çocukköyü yararına düzenlenen bu güzel etkinliğe katılmak için sporcu olmamıza gerek yok. Sevdiklerinizle, ailenizle hatta köpeğinizle birlikte gelip bu anlamlı projenin bir parçası olmak için çocuklarımız gibi güzel bir nedeniniz var. Siz de gelin birlikte yürüyelim, koşalım; yarınlarımızın, bizim çocuklarımızın yüzünü güldürelim. Unutmayalım ki sevgi nesilden nesile aktarılan bir şeydir.” 

Pelin Toprak

“3 yıl önce köpeğimiz ile hayvan barınağı yararına, sonrasında engellilerimiz için katıldığımız maratondan bu güne her sene aynı hevesle bekliyoruz maraton gününü. Bu keyifli günde her sene artan bir kalabalıkla, daha çok çocuğa faydalı olabilmek için birlikte olmak dileğiyle…”

Umut Devecioğlu

 “Sadece koşarak, yürüyerek yani spor yaparak, çocuklarımız için böyle bir organizasyonun parçası olmak gerçekten mutluluk verici. Bir sorunun ortadan kalkmasına ortak olmak insana çok farklı duygular yaşatıyor, huzur veriyor. Herkesi duyarlı olmaya, 22 Ekim sabahı güne birlikte başlamaya davet ediyorum.”

Şifa Dağcın

“Her yıl geleneksel hale gelen “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu”nda bu yıl da SOS Çocukköyü’ne destek vermek için koşuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda tüm ailemle orda olacağım. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek sunmak için herkesi bu güzel sosyal sorumluluk projesine destek vermeye davet ediyorum.”

Ceyda Ustam

Daha yaşanılabilir bir toplum için sosyal sorumluluk projeleri çok önemlidir. Bu konuda bazen ülkede ortak projeler düzenlenmektedir. Maraton da bu projelerden en önemlisidir ve bu yıl çocuklarımıza yardım amaçlı gerçekleşecektir. Unutmayalım ki çocuklarımızın eğitime ihtiyacı var. Gelin hep birlikte destek olup, çocuklarımıza gerekli önemi gösterelim.”

14/10/2017 11:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: lefkoşa, turkcell, maraton
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.