Lerzan Mutlu - Banu Alkan kavgasında şok sözler!

ads ads ads ads
22/03/2017

ads
Lerzan Mutlu - Banu Alkan kavgasında şok sözler!

erzan Mutlu ve Banu Alkan canlı yayında kavga etti. Birkaç gün önce Renkli Sayfalar'a konuk olan Afrodit'in canlı yayındaki sözlerine cevap vermediği için arkadaşlarının eleştiride bulunduğunu ifade eden Lerzan Mutlu'nun sözlerine karşılık programa bağlanan Banu Alkan'ın 'sen o aklınla' çıkışı tartışmayı kavga boyutuna getirdi. İşte, Lerzan Mutlu - Banu Alkan kavgasının detayları!

Renkli Sayfalar'ın bugünkü bölümüne Lerzan Mutlu ve Banu Alkan kavgası damga vurdu. Afrodit'in programa konuk olduğu gün yaşanılanları anlatan Lerzan Mutlu'nun açıklamaları üzerine canlı yayına bağlanan Afrodit'in sözleri tansiyonu yükseltti.

Lerzan Mutlu; "Banu Hanım gelirken 'Hoşgeldiniz starım' dedim; bana 'mahalle ağzıyla konuşma' diye karşılık verdi. Banu Hanım, Şule'ye döndü. Aytuğ ve ben sanki dışlanmışız gibi kaldık burada. Bu olacak şey mi? Sen bir programa geliyorsun ve sunucunun yüzüne bakmıyorsun" dedi.

"BEN SAYGISIZLIK YAPMADIM"

Lerzan Mutlu'nun açıklamalarından sonra programa telefonla bağlanan Banu Alkan kendini savunurken, "Lerzan Mutlu o aklıyla birşeyler yaptı" demesi üzerine Lerzan Mutlu küplere bindi. Ben bu aklımla bu günlere geldim diyen Lerzan Mutlu, Banu Alkan'a ateş püskürdü. Banu Alkan ise "Senin aklın benim aklıma yetişemez" dedi.

"Ben Türkiye'de 30 yıldır zirvedeyim. Arkamı dönüp oturmam farkında olmadan yaptığım bir şey. Ayrıca bakmak zorunda da değilim. Seyirciye olan saygımdan dolayı ışık aradım. Sizde gerçekten çok olgun karşıladınız. Geçmişten Lerzan Mutlu'ya olan bir kırgınlığım var. Şule'nin bende ayrı bir yeri var.Banu Alkan 30 yıldır zirvedeyse, bu kadın gerçekten çok akıllı yemektir. Ben sadece ömrün çok kısa olduğunu, hiç kimseyi kırmak istemediğimi söylüyorum. Seyirci sizi de biliyor beni de biliyor."

22/03/2017 16:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: lerzan mutlu, banu alkan, renkli sayfalar, lerzan mutlu banu alkan kavga
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.