Levent Koleji’nde olay, 22 yaşındaki H.K gözaltına alındı

ads ads ads ads
21/05/2015

ads
Levent Koleji’nde olay, 22 yaşındaki H.K gözaltına alındı

Levent Koleji’nde tartışan iki öğrenciden birinin ailesine haber vermesi sonucu okulda gerginlik yaşandı.

Öğrencinin annesi ve erkek kardeşinin okula gelmesiyle büyüyen tartışma sonrasında, erkek kardeş arabadaki av tüfeğini alarak, okulda korku saçtı.

Okulun güvenlik memuru ve öğretmenler tarafından yapılan uyarı ve tepkilerin ardından söz konusu şahıs ciddi bir olay yaşanmadan olay yerinden ayrıldı.

Olay yerinden kaçan 22 yaşındaki zanlı, daha sonra polis tarafından tutuklandı.

Levent Koleji Müdürü Asım İdris, okuldaki güvenlik önlemleri sayesinde olaya anında müdahale edilerek sorunsuz sonlandırıldığını belirtti.

İdris, öğrencilerin sınavlarını bitirip okuldan ayrıldıkları sırada bir velinin okulun park yerine girip av tüfeği ile arabasından indiği, tam bu anda gerek okulun güvenlik memuru, gerekse okul öğretmenleri tarafından öğrencinin abisi olan veliye müdahale edildiği açıklandı.

Veliye anında yapılan müdahale sonucu olayın sorunsuz şekilde sonlandırıldığını kaydeden İdris, “Şahısla ilgili gerekli şikâyetleri Polis Müdürlüğümüze iletmiş durumdayız. Polis müdürlüğümüz tarafından tüm tarafların ifadeleri alınmış olup, konu yargıya intikal ettirilmiştir. Aynı zamanda konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığımız da bilgilendirilmiştir. Konunun öneminin bilincinde olarak olayın yargıda da takipçisi olacağız. Okulumuzda böylesi bir olayın yaşanmasından dolayı çok üzgünüz. Fakat tüm velilerimizin de içlerinin rahat olmasını salık veririz” ifadelerini kullandı. 

21/05/2015 18:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: levent koleji, silah
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.