LG G3 GOLD pakete ek ayda sadece 1TL!

ads ads ads ads
31/07/2014

ads
LG G3 GOLD pakete ek ayda sadece 1TL!

Kuzey Kıbrıs Turkcell, akıllı telefon dünyasına yeni bir soluk getiren LG’nin yeni ürünü G3’ü Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri ile ‘Gold XL’ paketlerine ek ayda sadece 1 TL’ye buluşturuyor.

“LG’nin yeni amiral gemisi” olarak tanımlanan G3, boyutları bakımından daha ince kenar ve metalik bir gövdeyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıktı. “Hafif metalik tasarımı” yanısıra ‘sihirli tuş’ özelliğiyle de dikkat çeken LG G3, tek elle kontrolü kolaylaştırıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, LG G3’ün GOLD XL paketine ek ayda 1 TL’ye sunulacağı vurgulandı.

“GOLD XL ile dakika, SMS ve internet faydaları tek bir pakette sunulmakta ve müşterilere iletişimde kolaylık sağlanmaktadır” denen açıklamada, GOLD paketler ile Turkcell’lilerin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek bir pakette karşıladığı, ayrıca paketlerine ek ayda sadece 1 TL ödeyerek akıllı cihaz sahibi olabildiği belirtildi.

GOLD XL paketi ile aylık 199 TL’ye Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne 4 bin dakika, her yöne 4 bin SMS ve 6 GB internet sunuluyor.

LG G3’e ayrıca 24 aylık taahhüt ile PLATINUM pakete ek ayda 75 TL’ye ya da ayda 2 GB’lık internetli paket ile ayda 89 TL’ye de sahip olunabiliyor.

En İyi Görüntü, Quad HD Ekran

G3'ün hayranlık uyandıran Quad HD ekranı, yüksek kaliteli galeri sanat kataloglarını bastırmak için kullanılan 538 ppi çözünürlüğü destekliyor. 2560 x 1440 pikselde canlı renkler ve ultra keskin görüntüler sunan ekranı için uzmanlarca “Bu sayede siz hiçbir pikseli fark etmezsiniz. Ayrıca, kenardan kenara çerçevesiz 5.5 inçlik ekran ile, Quad HD'nin mükemmel görüntü kalitesini avucunuzun içinde hissedebilirsiniz” yorumu yapılıyor.

Gelişmiş OIS+ Kamera

13 MP kamera, sadece OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) özelliği ile bulanıklığı ve titremeyi azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda lazer sayesinde objeye olan mesafeyi anında ölçüp, size mükemmel kalitede fotoğraflar sağlıyor. Karanlık ortamlarda bile daha parlak, daha net resimler çekme avantajı sunan cihaz, hızlı odak ayarları ile de öne çıkıyor. 

31/07/2014 13:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: lg g3, turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.