LG yeni telefonlarında da FullVision teknolojisini kullanacak

ads ads ads ads
17/03/2017

ads
LG yeni telefonlarında da FullVision teknolojisini kullanacak

Geçtiğimiz günlerde Güney Kore’de satışa sunulan LG G6’da yer alan FullVision ekranlar, gelecekteki amiral gemisi modellerinde de kullanılacak.

LG’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı yeni amiral gemisi modeli LG G6 son derece başarılı bir tasarıma sahipti. Bu başarılı tasarımın temel noktası ise LG’nin FullVision olarak adlandırdığı yeni ekran teknolojisiydi.

18:9 en-boy oranı ve minimal çerçeve avantajıyla diğer ekranların önüne geçen bu teknoloji kullanıcılar tarafından da hayli sevildi. LG, son kullanıcının ekrana olan sempatisini görmezden gelmedi ve FullVision logosunu ve ismini tescil ettirdi.

Bu durum LG’nin önümüzdeki dönemde satışa sunmayı planladığı yeni amiral gemisi modellerinde de bu teknolojiden yararlanacağına dair söylentilere neden oldu. Açıkçası bu son derece mantıklı bir hamle olacaktır. Örneğin yaklaşmakta olan V30’un da bu şekilde FullVision ekran ile gelmesi pek de sürpriz olmayacaktır.

Öte yandan Güney Kore’nin teknoloji alanındaki önemli isimlerinden biri olan Samsung’da yeni ekran teknolojisini Infinity Screen olarak adlandırmıştı. Muhtemelen Samsung’da, LG gibi bu ismi markalaştırma yoluna gidecektir.

Dip not olarak LG G6’nın şu anda sadece Güney Kore’de satışa sunulmuş olduğunu da hatırlatalım. Söylentilere göre G6’nın Avrupa çıkışı Nisan ayının ortalarına doğru olacak. Zira Güney Koreli şirket çıkış tarihi konusunda önceliği Amerika’ya vermiş durumda. Bakalım FullVision teknolojisine sahip LG G6 ülkemizde kaç Türk Lirası’ndan satışa sunulacak? 

17/03/2017 19:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Güney Kore, ekran, LG, FullVision, teknoloji
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.