Limasol Bankası - Kombos Otomotiv İşbirliği'nden avantajlı fırsatlar

ads ads ads ads
31/10/2014

ads
Limasol Bankası - Kombos Otomotiv İşbirliği'nden avantajlı fırsatlar

Kombos Otomotiv’in distribütörlüğünü yaptığı Mercedes-Benz markasının yapıtaşlarından C-Serisi ve Fiat markasının yeni üyesi Fiat 500 L Limasol Türk Kooperatif Bankası güvencesinde özel kampanya fiyatlarıyla tüketiciye sunuluyor.

Limasol Bankası ve Kombos Otomotiv’in “İşbirliği Kampanya Protokolü” çerçevesinde, Limasol Bankası’nın özel faiz oranlarıyla desteklediği C-Serisi araç kredilerinin 345 € değerindeki ilk 6 taksitini Kombos Otomotiv karşılıyor. Müşterilerimiz hem Limasol Türk Kooperatif bankasının özel faiz seçeneklerinden yararlanıyor hem de bir Mercedes sahibi olup özel kampanya avantajlarından yararlanıyor. Kampanya genç neslin yeni fenomeni Fiat 500 L için de geçerli olup, 230 € tutarındaki ilk 6 taksit Mercedes Kombos tarafından karşılanıyor.



Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler kampanyalara ilişkin değerlendirmesinde 75. Yıllık köklü bir banka olan Limasol Bankası’nın ülkenin güzide kuruluşlarından Kombos Otomotiv ile işbirliği yapmaktan memnun olduklarını ve avantajları fırsatları müşterilerine sunmaya devam edeceklerini bildirdi.



 

31/10/2014 16:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Limasol Bankası - Kombos Otomotiv İşbirliği, haber kıbrıs
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.