Limasol Bankası BASS ile toplu sözleşmesini yeniledi

ads ads ads ads
18/05/2017

ads
Limasol Bankası  BASS ile toplu sözleşmesini yeniledi

Limasol Türk Kooperatif Bankası ve BASS sendikası arasında yapılan anlaşma çerçevesinde çalışan hak ve menfaatlerinin güvence altına alındığı 2017 - 2018 yılını kapsayan toplu iş sözleşmesi Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ve BASS Genel Sekreteri Ali Yeltekin  tarafından atılan imzalar ile yenilendi.

Limasol Bankası’nda yer alan imza töreni sonrasında konuşan BASS Genel Sekreteri Ali Yeltekin, KKTC’de özel sektör bankacılığında çalışanların hak ve menfaatlerinin toplu sözleşme güvencesine kavuşturulması yönünde ilk adımı 2007 yılından bu yana  Limasol Bankası ile yürütmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ülkenin en köklü ve güçlü bankalarından olan Limasol Bankası’nın sendikalaşma özgürlüğüne çalışanların huzur ve güven içinde olmalarına özel önem vermesinin örnek alınacak bir davranış olduğunu vurgulayan Yeltekin, özel sektör bankalarına maksimum verimlilik için toplu sözleşme ile çalışanlara güvence ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratmaları çağrısında bulundu.

Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise; belirlemiş oldukları hedeflere ulaşmanın en önemli unsurunun takım ruhundan geçtiğini ve personele sağlanan ayrıcalıklar ile motivasyonun arttığını belirtti. Toplu iş sözleşmesiyle çalışanların iş güvencesi, sosyal güvenliklerinin ve en önemlisi geleceklerinin teminat altına alınmasını hedeflediklerini de belirten Kemaler, özverili çalışmalar sonucunda ortaya konan protokolde Limasol Bankası çalışanlarına bir çok sosyal hak ve avantaj sağladıklarının altını çizerek toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını temenni etti. 

18/05/2017 16:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Limasol Türk Kooperatif Bankası
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.