Limasol Grup, İzgören ile motive oldu

ads ads ads ads
30/05/2017

ads
Limasol Grup, İzgören ile motive oldu

2017 yılında maksimum verimlilikle ilerleyen Limasol Grup çalışanları ve yönetim yılın ilk seminerinden yüksek moral ve motivasyonla ayrıldı.

Geçtiğimiz  hafta sonunda gerçekleştirilen  Limasol Bankacılık Akademisi ve İzgören Akademi ile ‘Herkesten önce görmek’ adlı  seminere banka yönetimi, üst düzey yöneticiler, çalışanlar, sigorta, yan kuruluş çalışanları ve BASS Genel Sekreteri katıldı. Seminerin içeriğinde; katılımcıların geleceğini şekillendirmek için odaklanılması gereken noktalar; yaratıcılık, proje yönetimi, bilgi yatırımı, bakış açısı değişimi, farklılıklar, yetenek yönetimi, gelecek planlaması ve gerçek insanların gerçek öyküleri ilgili seminerde hem  eğlenerek hem de yüksek farkındalık yaratılarak aktarıldı.

Türkiye’nin insan kaynakları eğitiminde markalaşan kurumları arasında yer alan İzgören Akademi ve değerli eğitmeni Ahmet Şerif İzgören tarafından planlanıp, yürütülen seminer İzgören’in 1.5 saatlik sunumu ile tamamlandı.

Takım Ruhu ile Hedefler Aşılarak İlerleniyor

“Takım ruhu, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma ve belirlenen vizyon doğrultusunda başarıya giden yola nasıl ilerlenmesi gerektiği ve fırsatları herkesten önce görmenin önemi ” konularının ağırlıkla irdelendiği seminerde Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, 78 yıllık köklü bankacılık geçmişinin verdiği yüksek moralle ülke ekonomisi yanında finans sektörüne katkıların artarak devam edeceğini vurguladı. Çalışan motivasyonu ve gelişiminin başarı için vazgeçilmez unsurlar olduğuna da değinen Kemaler, seminer sonrası Ahmet Şerif İzgören’e bankanın yayınladığı kitaplardan oluşan anı armağanını takdim etti. Ardından ‘biz büyük bir aileyiz’ diyerek  toplu aile fotoğrafı çektiren Limasol Grup üyleri birlikte yemek yiyerek günü yüksek motivasayon ile  noktaladı.

30/05/2017 17:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Limasol Grup, limasol bankası
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.