Limasol Sigorta Genel Kurulunu Yaptı

ads ads ads ads
25/04/2016

ads
Limasol Sigorta Genel Kurulunu Yaptı

Limasol Sigorta 15’inci Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı. Limasol Bankası Genel Müdürlük Kültür Salonu’nda yer alan toplantıda Sigortayı yönetecek Direktörler Kurulu da belirlendi.

Limasol Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler’in divan sekreterleriyle birlikte yönettiği Limasol Sigorta Olağan Genel Kurulu, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Genel Kurul faaliyet raporunun okunması, hesapların oybirliği ile aklanması, murakıp tayini, geçmiş yıl karlarının ihtiyata aktarılması, direktörler kurulunun seçimi, dilek ve temennilerle tamamlandı.

 Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker sunuş konuşmasında şunları aktardı:

“Kasım 1997’de KKTC’nin en köklü bankalarından birisi olan Limasol Türk Kooperatif Bankası Ltd.’in yan kuruluşu olarak kurulan Limasol Sigorta Ltd. 19 yıllık deneyimi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışmalar yapıyor. Sigorta müşterilerine sigorta ve risk danışmanlığı yaparak oluşan hasarlar ve zararların en aza indirgenmesini sağlamak için önemli girişimler başlattı. Geçen bir yıllık süreçte, belirlenen hedefleri maksimum verimlilikle kapatarak oluşan hasarların da hızlı bir şekilde giderilmesini sağladık. Ayrıca geçtiğimiz yıl hissedarlarımıza temettü dağıtmanın da mutluluğunu yaşadık.Sigortacılık faaliyetleri yanı sıra sosyal sorumluluğun her alanda önemine inanan Limasol Sigorta bu bağlamda da önemli çalışmalara katkı sağlamıştır.”

Limasol Sigorta Direktörler Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, genel kurul üyelerine yaptığı konuşmada, Limasol Sigorta’nın sektördeki başarılı performansından mutlu olduklarını belirterek, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. “Başarılı performansta aktif pazarlamanın önemli olduğuna inanıyorum” diyen Kemaler, ülkenin en iyi sigorta şirketi olma vizyonu ile çalışmalarını sürdürdüklerini ve ‘Siz Hayatın Tadına Varın, Gerisini Bize Bırakın’ sloganına yakışır şekilde müşteri memnuniyetini gözettiklerini de belirtti. Kemaler, ilk kez geçtiğimiz yıl hissedarlara temettü dağıtıldığını ve bundan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu mutluluğu her yıl yaşamak istediklerini de dile getirdi. Lha

 

25/04/2016 16:17
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Limasol Sigorta
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.