LTB 73 İş Yerini Denetledi

ads ads ads ads
25/10/2021

ads
LTB 73 İş Yerini Denetledi

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin iş yerlerine yönelik denetimleri kapsamında Halk ve Çevre Sağlığı Şubesi ekipleri 73 iş yerini denetledi. 

LTB’den yapılan yazılı açıklamaya göre, LTB Zabıta Şubesi ekipleri ise hafta boyunca yurttaştan gelen şikayetleri değerlendirerek ilgili yerlere denetimler gerçekleştirdi. 

Haftalık denetimlerde Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararlara uygun olarak maske, mesafe, hijyen uygulamaları, çalışan ve müşterilerin PCR testleri, sağlık karneleri, iş yeri izinleri ile AdaPass uygulamasına uyulup uyulmadığı gibi kriterler kontrol ediliyor. 

183 BİRİM ÜRÜN MÜSADERE EDİLDİ, 7 İŞ YERİNE İHBAR VERİLDİ

Denetimlerde 3 iş yerinden uygun koşullarda muhafaza edilmeyen 183 birim ürün müsadere edildi, 7 iş yerine eksikliklerinden dolayı ihbar verildi.

Denetlenen iş yerleri niteliklerine göre şöyle:

“3 yurt, 21 kuaför/berber/güzellik salonu, 13 market, 4 off-licence, 3 restoran, 1 manav, 4 kreş/anaokulu, 13 kafeterya, 4 pide ve lahmacun fırını, 5 bar, 2 okul kantini.”

Açıklamada, yurttaşların, Alo 185 çözüm hattını arayarak iş yerleri ile ilgili karşılaştıkları olumsuzlukları ve şikayetleri iletebilecekleri kaydedildi. 

25/10/2021 11:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ltb, haber, kktc
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.