''LTB Gençlik ve Spor Festivali'' Başlıyor

ads ads ads ads
13/05/2015

ads
''LTB Gençlik ve Spor Festivali'' Başlıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bazı federasyonlar ve engelli okullarının da katılımıyla “LTB Gençlik ve Spor Festivali” düzenliyor.

Festivalin açılışı, 15 Mayıs Cuma saat 18.00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın açılış konuşmasıyla başlayacak.

Festivalle ilgili bugün Belediyede basın toplantısı düzenlendi.

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı basın toplantısında yaptığı konuşmada, organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Spor Komisyonu üyelerine teşekkür etti ve bu yıl, klasikleşen 19 Mayıs kutlamalarını bir şölene dönüştürmek istediklerini söyledi.

Harmancı organizasyon için 40’a yakın federasyonla görüşüldüğünü ve bunların 22’sinin katılım kararı verdiğini dile getirerek, tüm yarışmaların genç yaş kategorilerinde olacağını ayrıca özel eğitim okullarının katılımıyla engelli müsabakalarının da yapılacağını belirtti.

Lojistik desteği sağlayan Gençlik Dairesi ve Spor Dairesine, ayrıca katılımlarından dolayı federasyonlara teşekkür eden Harmancı, sağlık sponsorluğunu Kolan British Hospital, içecek sponsorluğunu da Ektam Kıbrıs Ltd.’in üstleneceğini açıkladı.

Harmancı kent yaşamında sporu özendirmeye, kötü alışkanlıklardan uzak durulması yanında, sağlıklı bireyler ve sağlıklı toplumun yetişmesine katkı yapmak istediklerini söyleyerek, festivalin büyük bir coşkuyla geçmesini diledi.

EROĞLU

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu da, kendileri için bu tip bir festivalin bir ilk niteliğinde olacağını belirterek, geçmişte STÖ’lerle işbirliği içerisinde çeşitli organizasyonlar yaptıklarını anımsattı.

Gençlik Dairesi’nin festivalin açılışından kapanışına üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceğini söyleyen Eroğlu, sporcuları, ailelerini ve halkı festivale beklediğini söyledi.

CAHİTOĞLU

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu da, sporun yaygınlaşmasında yerel yönetimlerin katkısı bulunduğunu belirterek, yapılacak organizasyonun diğer belediyelere de örnek olmasını diledi.

Gençliğin yararına olacak her türlü organizasyona katkı koyacaklarını vurgulayan Cahitoğlu, LTB Başkanı, Belediye Meclisi, Gençlik Dairesi ve Müdürü ile katkı yapan sponsorlara teşekkür etti. 

13/05/2015 13:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Lefkoşa Türk Belediyesi
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.