Madenden iki ceset daha çıkarıldı

ads ads ads ads
17/11/2014

ads
Madenden iki ceset daha çıkarıldı

Karaman'ın Ermenek ilçesi'nde 18 işçinin mahsur kaldığı maden faciasının 21'inci gününde iki işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı. İşçilerin madenden çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.

Ermenek İlçesi Pamuklu Köyü Cenne Mevkii'nde Has Şekerler Madencilik Şirketi'ne ait linyit ocağında 28 Ekim Salı günü öğle molası sırasında eski kullanılmayan maden ocağından biriken suyun basması sonucu 34 işçiden 18'i mahsur kaldı.

Facianın ardından arama- kurtarma çalışmaları başlatıldı. 6 Kasım Perşembe günü, Kerim Haznedar ve İsa Gözbaşı'nın cansız bedenine ulaşıldı. 2 işçinin cenazesi Aşağı Çağlar Köyü'nde defnedildi.

Kurtarma çalışmalarının 21'inci gününde de 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı. İşçilerin cansız bedeninin ocağın 4'üncü Başyukarı bölümünde bulunduğunu belirten AFAD, ''4'üncü Başyukarı bölümünde iki işçi kardeşimizin daha cenazelerine ulaşılmıştır. Cenazelerin madenden dışarı çıkarma çalışmaları devam etmektedir. Madende mahsur durumda bulunan 14 madenciyi arama çalışmaları kesintisiz devam etmektedir''denildi. 

17/11/2014 16:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: KARAMAN’ın Ermenek ilçesi, maden, haber türkiye
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.