Mağusa’da iğrenç olay!

ads ads ads ads
23/05/2015

ads
Mağusa’da iğrenç olay!

 Mağusa’da 12 yaşındaki kız çocuğuna geçtiğimiz gece cinsel saldırıda bulunan ve konuşma şivesinden Türkiyeli olduğu öne sürülen şahsın, polis tarafından tespit edildiği öğrenildi.

Kumyalı’da 2015 yılı Şubat ayı içerisinde 5 yaşındaki küçük kız çocuğuna eniştesi tarafından cinsel saldırı yapılmasından sonra bu kez Mağusa’da 12 yaşında bir kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunulduğu öne sürüldü.

Mağusa’da ikamet eden G.H.S isimli 12 yaşındaki kız çocuğuna geçtiğimiz gece cinsel saldırıda bulunan ve konuşma şivesinden Türkiyeli olduğu öne sürülen şahsın, polis tarafından tespit edildiği öğrenildi..

Cinsel saldırı sonrasında durumu ailesine söyleyen G.H.S Mağusa Devlet Hastanesindeki kontrolünde cinsel saldırı boyutunun tecavüz boyutuna ulaşamadığı öğrenildi.

Polis çevrelerinden elde edilen bilgide, Sosyal Hizmetler Dairesi görevlilerinin de devreye girdiği, ancak polisin 12 yaşındaki kız çocuğunun uzman bir doktor kontrolünden daha geçirilmesini istediği öğrenildi.

Polisin açtığı soruşturmada küçük kızın ailesinin yanı sıra kendisinin de ifadesine başvurduğu ve kızın bu şahsın evlerine artık gelmemesini istediği yönünde ifade verdiği öne sürülüyor.

Polis soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Kıbrıs Sözcü

23/05/2015 08:27
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.