Mağusa’daki yangınla ilgili flaş gelişme

ads ads ads ads
11/08/2017

ads
Mağusa’daki yangınla ilgili flaş gelişme

 Polis, Gazimağusa’da bu sabah yangın çıkan “The North Bar”ın kundaklandığını açıkladı.

Polisten yapılan açıklamada, Yemliha Edizer’e ait “The North Bar” isimli işyerinin, saat 05:00 sıralarında, henüz tespit edilemeyen bir madde kullanılarak kasten ateşe verildiği belirtildi.

Çıkan yangında, The North Bar tamamen, barın bulunduğu Özalp Apartmanının doğu istikametindeki dış cephesi ve içerisindeki daireler kısmen yanmıştı.

Diğer polisye haberler...

UYUŞTURUCU TASARRUFU

Polis Basın Bülteni’ne göre, dün saat 13.30 sıralarında, Girne Dr. Salih Miroğlu Caddesi üzerinde, K.E. (E-31) kimlikli kişi kullanımında bulunan araçla trafik kazası yaptı. Akabinde K.E ve araçta yolcu olarak bulunan A.G.’nin (E-37) hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine araçta yapılan aramada, tasarruflarında  sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 6 gram, 50 miligram ağırlığında madde bulunarak emare olarak alındı.

Yürütülen ileri soruşturmada mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen D.G. (E-34)’nin üzerinde yapılan aramada sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 5 gram ağırlığında madde bulunarak emare olarak alındı. Adı geçen üç kişi ile olayla ilgisi olduğuna inanılan F.D. (E-45) tutuklandı.

HIRSIZLIK

Minareliköy’de, Murat Kıyman’a ait ikametgaha temizlik için giden T.D. (E-30) ve E.Ş. (K-35), 5 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında muhtelif  ziynet eşyalarını çaldı. T.D ve E.Ş tutuklandı.

GKRY MENŞEİ FİŞEK TASARRUFU

Gazimağusa’da dün, C.A.’nın (E-54) ikametgahında yapılan aramada, muhtelif markalarda toplam 43 GKRY menşei av tüfeği fişeği bulunarak emare olarak alındı. C.A hakkında yasal işlem başlatıldı.

TEDBİRSİZLİK SONUCU YANGIN

Dün saat 17.30 sıralarında, Kuzucuk’ta, E.P.(E-32), tarlası içerisinde bulunan su kuyusuna taktığı dalgıç motoruna elektrik kablosu bağlamak için elektrik kablosunun ucunu çakmak ile yakmaya çalıştığı esnada kuru otların alev almasına yangın çıkmasına neden oldu.

Çıkan yangın sonucu E.P’ye ait üç dönümlük tarla içerisinde bulunan 15 plastik su borusu, 20 metre uzunluğunda damlama su borusu, biçilmiş arpa anızı ve kuru otlar tamamen, beş turunç ağacı ile bir zeytin ağacı ise kısmen yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, E.P hakkında yasal işlem başlatıldı.

11/08/2017 14:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: The North Bar, mağusa, yangın, kundaklama, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.