Mahkûm edildi aynı suçu yine işledi

ads ads ads ads
28/11/2015

ads
Mahkûm edildi aynı suçu yine işledi

Devrim DEMİR-HAVADİS

Girne Ağır Ceza Mahkemesi, 20 evi soymaktan hüküm giyerek sınır dışı edildikten sonra sahte kimlikle KKTC’ye dönüp 17 evi daha soyan E.Y’yi 5 yıl hapse mahkum etti

İşlediği hırsızlık suçlarından dolayı 2008 yılında yargılanarak hüküm giyen, 2009 yılında da sınır dışı edildikten sonra sahte kimlik ile geri gelip hırsızlık yapan E.Y hakkındaki dava karara bağlandı. 18 Nisan 2015 tarihinde sahte kimlik ile KKTC’ye giriş yaptıktan sonra 17 eve girerek hırsızlık yapan Erhan Yüce Girne Ağır Ceza Mahkemesi kararı ile 5 yıl hapse mahkûm edildi.

Mahkûm edildi aynı suçu yine işledi

E.Y  başkanlığını Düriye Elkıran’ın yaptığı, Yargıç Hasan Dağlı ve Yargıç Mesut Mesutoğlun’dan oluşan Girne Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin huzuruna çıktı.

2008 yılında KKTC’ye gelen kısa süre içinde 20 eve girip hırsızlık yapan E.Y , 2009 yılında sınır dışı edilmiş, yıllar sonra sahte kimlik ile geri gelip birçok evde soygun yaptı. 27 Nisan tarihinde tespit edilerek tutuklanan ve yargılanmak üzere cezaevine gönderilen sanık hakkındaki karar dün açıklandı.

Girne Ağır Ceza Mahkemesi, E.Y ’yi işlediği geceleyin ev açma, kasti hasar ve sirkat suçlarından 5 yıl hapse mahkûm etti. Kararda sanığın hırsızlık suçunu alışkanlık haline getirdiği, benzer suçlardan sabıkası olduğu daha önce hüküm giymesine rağmen ıslah olmadığı belirtildi.

 

28/11/2015 11:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: HIRISZLIK, GİRNE, HABER, KIBRIS
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.