Manisa'da 18 Yaşındaki Genç Kızın Yanmış Cesedi Bulundu

ads ads ads ads
22/02/2015

ads
Manisa'da 18 Yaşındaki Genç Kızın Yanmış Cesedi Bulundu

Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde, 18-20 yaşlarındaki bir genç kadının cesedi, zeytinlik içindeki barakada yanmış halde bulundu. Genç kızın öldürülüp yakıldığı ihtimali değerlendiriliyor. 

Cumhuriyet Mahallesi Su yolu Mezarlığı Mevkii'nde bulunan zeytinlik içindeki barakada, bugün saat 11.00 sıralarında, yakılmış bir kadın cesedi bulundu. Cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ihbarı üzerine polis harekete geçti. Cinayet bürosu dedektifleri ile olay yeri inceleme ekipleri, barakada ve çevresinde delil aramaya başladı. Polis, cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ifadesine de başvurdu. Ölen kişinin kimliği ile katil ya da katillerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili sruşturmanın sürdüğü bildirildi.

OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Öldürüldükten sonra yakıldığı ve 18- 20 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.



ELLERİ ARKADAN BİRLEŞMİŞ



Ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Vücudunun tamamına yakınının yandığı belirtilen kadının ellerinin arkada birleşmiş halde olduğunun görüldüğü belirtildi.

Ellerinin arkadan bağlanmış olabileceğinin sanıldığı kaydedildi. Cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

22/02/2015 16:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: manisa, ceset, bugün, Manisa, Akhisar
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.