Manken değil turist

ads ads ads ads
13/07/2014

ads
Manken değil turist

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, tatil için ilçeye gelen tatilci ve turistler, yılın yorgunluğunu çeşitli etkinliklere katılarak attı. Turistlerin keyifli bir tatil geçirebilmesi için otellerin çeşitli etkinlikler düzenlediği görüldü. Mankenleri aratmayan kadın turistler, güneş, deniz ve havuzun keyfini çıkardı.

Hava sıcaklığının 34 dereceyi bulduğu ilçede sıcaktan bunalan tatilci ve turistler, plaj ve havuz başlarında soluğu aldı. Oteller de tatilciler için çeşitli etkinliklere imza attı. Torba Mahallesi'ndeki Milta Işıl Clup havuzda yüksek atlama, kano ve tatil köyü dansı yarışmaları ile dikkati çekti. Animasyon şefi Cenk Canıtez ve ekibinin düzenlediği etkinliklerde Belçikalı, Fransız, Hollandalılar ve tatilciler keyifli anlar yaşadı.

MANKEN DEĞİL TURİST

Aynı otelde tatil yapan, İskandinav ülkelerinden gelen kadın turistler güzellikleri ve düzgün fizikleri ile havuz başında güneşlendi. Kadın turistler gönüllerince tatil geçirmenin keyfini yaşadı. Bodrum'da hava sıcaklıklarının önümüzdeki haftadan itibaren giderek etkisini arttıracağı belirtildi. DHA 

13/07/2014 13:27
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: manken, turist
MANŞETLER

HK TATİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.